VIJF maakt Dimitri Bontinck wijs dat hij in nieuw seizoen Temptation Island zit

DIEGEM – De tv-zender VIJF is er in geslaagd Dimitri Bontinck te doen geloven dat er een nieuw seizoen van Temptation Island komt. ‘Het was de meest elegante manier om eindelijk van die idioot af te geraken.’

Bouvet is het meest afgelegen eiland ter wereld. (Foto: Wikimedia Commons)
Bouvet is het meest afgelegen eiland ter wereld. (Foto: Wikimedia Commons)

Bontinck bleef SBS Belgium maar bestoken met televisieformats waarin hij voor zichzelf een prominente rol voorzag, vertelt woordvoerder Kristof Demasure. “Om van zijn gezaag af te zijn hebben we hem dan maar wijsgemaakt dat er een nieuw seizoen van Temptation Island komt. En dat hij alvast zijn koffers mocht pakken.”

SBS heeft volgens Demasure zelfs een Facebookgroep opgericht om het verhaal extra geloofwaardig te maken. Demasure: “Je kunt die mediageile malloot alles wijsmaken, als hij maar denkt dat er een camera in de buurt is. ‘Weet je dat meer dan 3.400 mensen mij absoluut in Temptation Island willen?’, zei Bontinck in Dag Allemaal. ‘Da’s toch gigantisch? Er werd zelfs speciaal een Facebookgroep voor opgericht. En niet door mij, hé. Het publíek wil Bontinck on tv’.”

“We hebben die onwaarschijnlijke sukkel vervolgens wijsgemaakt dat we Temptation Island dit jaar zouden opnemen op het eiland Bouvet“, lacht Demasure. “Dat is het meest afgelegen, onbewoonde eiland ter wereld. Hij zou er wel zelf moeten geraken en ons dan een seintje geven. Wij zouden de single vrouwen en de cameraploeg dan wel achterna sturen. En die idioot is, luid roepend ‘Gedaan met de Pfaffs en Astrid Bryan. Hier is the Bontinck family!’, nog vertrokken ook!”

Dimitri Bontinck laat intussen via sateliettelefoon weten veilig geland te zijn op Bouvet. “Het is hier redelijk fris. Een beetje te fris voor vrouwen in bikini eigenlijk, maar ik ken wel enige trucjes om de single ladies op te warmen. Voor mij is de temptation al begonnen!”

7 reacties op "VIJF maakt Dimitri Bontinck wijs dat hij in nieuw seizoen Temptation Island zit"

  1. Natuurlijk is dit geen grap, als u de degelijkheid van de berichtgeving op deze site een beetje volgt weet u direct dat u zonder wedervraag dit nieuwtje kan doorvertellen.

   Beantwoorden.
  2. Jenny, het wordt pas echt leuk in aflevering 4, wanneer Dimitri eindelijk beslist om zijn kans te wagen bij de heetste stoot van het gezelschap. Wat blijkt dan? Dat zoon Jejoen al de hele tijd in het geniep lag te rollebollen met die krolse teef. Volgens ‘de blaadjes’ was den Dimi daar zo van aangeslagen dat hij in onmiddellijke behandeling voor impotentie moest. Het spreekt vanzelf dat daarmee ook een eind kwam aan zijn verblijf op het eiland. Ah ja, alleen voor hete hengsten he!
   Op basis van zijn IQ is hem wel al een nieuwe deelname in het volgend seizoen beloofd.

   Beantwoorden.
 1. Wedden voor een bak bier dat hij in komen eten op gaat dagen? Bij het gerecht worden ze er helemaal onnozel van want je kunt zo’n pipo toch ook niet in het gevang opsluiten? Ik zou die gewoon laten doen. Vroeger stopten ze dergelijke garen gewoon flinke budgetten toe. Je wil toch ook niet dat ze te poot naar Syrië trekken?

  Het is bijna zeker dat die nooit in Syria geweest is. Daardoor kunnen ze hem ook niet opsluiten : elke zot kan dat zeggen. En zijn Jejoen is eigenlijk de sigaar in heel deze zaak.

  Allebei sloegen ze hun wijf dan nog zodanig op hun kop dat er flikken bij te pas kwamen? Ook,straf. En daarna was het weer goed.

  Ja jongen. In 1997 sloeg ik mijn negerin ook eens op haar kop. Ik loop nog altijd scheef.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter