‘The Masked Opinion’ vervangt ‘De Afspraak Op Vrijdag’

Vanaf vrijdag kunt u terecht bij Canvas voor The Masked Opinion, een gloednieuwe shiny floor show waarbij gemaskerde opiniemakers de week zullen overlopen bij Ivan De Vadder.

Vandaag stelde Canvas de figuren voor die de komende tien weken mogen aanschuiven bij Ivan De Vadder: Vlaams Leeuwtje, Zuur Beertje, Kolonel Napoleoncomplex, Jonkheer Stierenmarkt en Neoliberaal Nijlpaard. Wie achter de maskers schuilgaat is een goed bewaard geheim, maar het discours van de tafelgasten zal boordevol tips zitten zodat het publiek thuis kan raden over wie het gaat. Zo meent één figuurtje alles te kunnen oplossen met ‘meer wapens’, een ander figuurtje stelt ongebreidelde hoop in de weldaden van de vrije markt, en nog een ander kandidaat beantwoordt elke vraag met ‘confederalisme’.

Met het flitsende format hoopt Algemeen Directeur Content van de VRT Ricus Jansegers The Masked Singer op VTM te beconcurreren. De zoektocht naar de ware identiteit van Vlaams Leeuwtje, Zuur Beertje, Kolonel Napoleoncomplex, Jonkheer Stierenmarkt en Neoliberaal Nijlpaard zou wekelijks honderdduizenden mensen aan het scherm moeten kluisteren, maar naar alle waarschijnlijkheid gaat het zoals gebruikelijk om Theo Francken, Rik Torfs, Roger Housen, Geert Noels en Mia Doornaert.

Laat een reactie achter