Belangrijke GDPR-mededeling aan onze lezers

LOVENJOEL – Ten gevolge van de ons door Europa opgelegde GDPR-gelijkluidendheid, die krachtens vandaag uw online privacy en die van al uw EU-medeburgers garandeert, bieden wij hier onder totale transparantie over onze privacy- en personal data-policy.

Als u De Raaskalderij blijft lezen na deze kennisgeving, gaan wij er vanuit dat u impliciet akkoord gaat met de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens bewaren en verwerken.

 • We gebruiken uw Facebook- en Twittercomments, en de lezersreacties op onze website, om meewarig het hoofd te schudden en ons oprecht zorgen te maken over de eindtermen Nederlands, in het bijzonder over wat die zeggen over spelling en interpunctie.
 • We gebruiken uw Facebook- en Twittercomments, en de lezersreacties op onze website, om u in te delen in drie lezersprofielen: mensen die kunnen lachen met Theo Francken, mensen die niet kunnen lachen met Theo Francken, en mensen die alles geloven wat wij schrijven.
 • Op profielfoto’s van jonge, vrouwelijke Facebook-fans wordt collectief gemasturbeerd door de voltallige redactie.
 • Op profielfoto’s van alle nieuwe Facebook-fans wordt naar eigen inzicht gemasturbeerd door individuele redactieleden.
 • De enige big data die wij bijhouden zijn die van uw moeder.
 • Wij bewaren geen adresgegevens van onze lezers, behalve die van Dhr. Jozef Vermeulen, Trammezandlei 122 te 2900 Schoten.
 • Nu we er aan denken, vrienden van ons zijn nog steeds op zoek naar het adres van onze lezer Crisanto Pinkihan Attolba. Als iemand die ergens gezien heeft, PM graag!
 • We vergelijken de Facebook- en Twitter-accounts van onze lezers met die van De Rechtzetting, en iedereen die hen wél volgt, maar ons niet, komt op wat we ‘De Lijst’ noemen. (Wat we daar uiteindelijk mee gaan doen weten we nog niet, maar ten minste één redactielid heeft een exemplaar van ‘Voodoo Magic for Dummies’ op Amazon besteld.)
 • Met de opbrengst van de verkoop van jullie persoonlijke gegevens is de voltallige redactie een weekend naar Zichen-Zussen-Bolder geweest. Dat viel dik tegen. Blijf dus onze pagina liken en nodig al je vrienden uit hetzelfde te doen, dan kunnen we volgend jaar misschien een week gaan skiën!
 • Voor de rest bewaren wij van geen enkele lezer de persoonlijke gegevens. Jullie triviale levens zullen ons worst wezen.
 • Indien u nog vragen heeft, dan kunt u ons niet contacteren. Wij zijn niet zot, onze persoonlijke gegevens krijgt u niet.

13 reacties op "Belangrijke GDPR-mededeling aan onze lezers"

 1. Georges Grootjans · Bewerken

  Dat gedepeeër overal begint serieus mijn kl* uit te hangen. Ik vind al jaren dat de belastingen geen zaken hebben met mijn privé-inkomsten en schrijf dat dan ook elk jaar duidelijk op de brief. Weet ge dat ze bij Torfs uw schoenmaat kennen? Daarom dat ik systematisch altijd 2 maten kleiner koop, mij zullen ze niet hebben. In de computer van Pearle staat dat ik RO +7 en LO -4 heb, terwijl het juist omgekeerd is (u begrijpt dat mijn vrouw deze tekst typt, want die denkt dat ik blind ben). Bij scholen, jeugdverenigingen en vroegere werkgevers heb ik niet moeten vragen om mijn gegevens te wissen, dat hebben ze jaren geleden zelf al spontaan en met enige opluchting gedaan. En niemand weet, niemand weet, dat ik eigenlijk Repelsteeltje heet.

  Beantwoorden.
 2. “Ten minste” is -in dit geval- in twee woorden.
  [Schudt meewarig het hoofd en maakt zich oprecht zorgen over de eindtermen Nederlands, in het bijzonder over wat die zeggen over spelling en interpunctie.].

  Beantwoorden.
  1. Georges Grootjans · Bewerken

   Onderkruiper! Is het omdat Grandma Natie toevallig in het echt Servais Verherstraeten (Balen, 29 januari 1960; getrouwd en nog te scheiden met Nicole Geukens (BH cup B2, schoenmaatje 43); kinderen An-Katrien en Koenraad; servais.verherstraeten@dekamer.be; Kruisven 51 – 2400 Mol; tel 014/34 79 40; Rijksreg.No: 60012902779; hobby’s: fietsen, wandelen, tafelen, culinair genieten en Liesbeth Homans genieten) heet, dat ge een vermeende fout per kerende moet rechtzetten? Ik zeg wel degelijk vermeende fout omdat de eindtermen Nederlands wel degelijk stipuleren dat de kinderen zelf mogen kiezen in hoeveel woorden en in welke volgorde ze minste ten schrijven, Maanlander.

   Beantwoorden.
 3. U schendt mijn recht, nu expliciet toegekend door GDPR, om”vergeten” te worden, gezien mijn leven jullie worst kan wezen en jullie weigeren mij te leren kennen. See u in court! Ik eis 3 artispunten schadevergoeding. Indien u dat te veel vindt, is 1 punt ook goed?

  Beantwoorden.
 4. Ik stel voor dat wij uit protest tegen de GDPR niet langer onze eigen naam gebruiken in deze rubriek maar onze reacties onder een pseudoniem publiceren. Getekend Alfons Verbruggen, 83 jaar oud en wonende Kerkstraat 211 bus 27 in Zottegem. Mijn KBC rekening met pincode 2658 en medisch dossier bij de CM zijn op simpel verzoek verkrijgbaar.

  Beantwoorden.
  1. Georges Grootjans · Bewerken

   Fons, het was me al een tijd opgevallen dat telkens er berichten van Mendeljew kwamen gij zogezegd op zolder met uw postzegels bezig waart.
   Maar nu is het genoeg geweest, Fons. Uw eten staat klaar.
   Getekend Esmeralda Verhoeven, 82 jaar oud en wonende Kerkstraat 211 bus 27 in Zottegem en al 60 jaar getrouwd met Alfons Verbruggen op hetzelfde adres maar een ander kamer. En mijn medisch dossier bij de CM zegt dat ik het aan mijn prostaat heb, want ik heb de laatste keer mijn bloedstalen met die van onze Fons verwisseld.

   Beantwoorden.
   1. Esmeralda ik weet wat gij doet met de melkboer als ik boven met mijn “postzegels” zit. En ben je je transgendergedoe soms vergeten ? Geen wonder dat je prostaatklachten hebt nu !

    Beantwoorden.
    1. Georges Grootjans · Bewerken

     Fons, kijkt gij eens in uw medisch dossier bij de CM of ge niet zwanger zijt, want het zou eigenlijk moeten na die tiendubbele dosis ivoorpoeier die ik via bol.com besteld heb en die ik samen met de melkboer fifty-fifty in een keer achterovergeslagen heb. Of hebt gij u soms geen vragen gesteld waar die Chinese postzegels van een tijdje geleden vandaan kwamen?

     Beantwoorden.
     1. Dat dozeke van Bol ? Ik heb dat gevuld met dat straffe waspoeier voor als ik aan mijn fietsketting gewerkt heb. Hebben gij en de melkboer… lol !

Laat een reactie achter