Lelijke mensen minder kieskeurig nu Eindtijd aanbreekt

VICHTE/OUDENAARDE – Als alles goed gaat, vergaat volgens een oude Maya-voorspelling over drie dagen de wereld. Lelijke mensen nemen het zekere voor het onzekere en verlagen alvast hun datingnormen, naar verluidt om ‘eindelijk eens van de grond te geraken’ vóór de totale vernietiging van al wat was, is, en zal zijn.

Ronny (44) heeft nooit een vriendinnetje gehad.
Ronny (44) heeft nooit een vriendinnetje gehad.

“Ik geef het eerlijk toe, ik zou graag eens vogelen voor we hier allemaal de pijp uit gaan”, lispelt Ronny Verhaert (44) terwijl hij zijn sandalen en witte sokken aantrekt. “Maar ik heb nooit een vriendinnetje gehad. Ik heb nochtans een vaste job en omdat ik nog bij mijn ouders woon, kan ik een groot deel van mijn wedde opzij zetten. Mijn moeder zegt dat ik in de fitness misschien een leuk meisje tegen het lijf zou kunnen lopen, maar dat is niet evident met die horrelvoet”, zucht Ronny terwijl hij wat soep uit zijn snor veegt.

“Ik heb altijd heel goed geweten hoe mijn droomprins er moest uitzien”, zwijmelt ook Lieselotte Ottoy (28) uit Oudenaarde. “Hij heeft een nonchalant maar toch verzorgd stoppelbaardje, kan goed luisteren, heeft veel humor en toch de nodige ernst als de situatie het vereist. Tijdens zijn studies Medische Wetenschappen heeft hij geleerd hoe belangrijk een gezond lichaam is. Hij kan dus een marathon lopen in 2,5 uur en onder zijn modieuze houthakkershemd zit een messcherp wasbordje. Mijn vriendinnen vinden dat ik de lat te hoog leg, maar ik weet gewoon dat hij bestaat. Ik lees er wekelijks over in de Flair en de Libelle.”

Acne

Omdat de tijd dringt, heeft Lieselotte zich nu ingeschreven op de datingsite Aprèsnousledéluge.be, die speciaal werd opgericht om maagden nog vóór de Apocalyps aan een vleselijk verzetje te helpen. Zo hoopt ze alsnog haar droomprins met het wasbordje te vinden. Ook Ronny heeft de website ontdekt, maar vindt vooralsnog zijn gading niet. “Verrassend weinig magere, jonge blonde stoten met dikke tieten hier,” krabt de veertiger zich het roos uit het haar. “Maar goed, binnen drie dagen gaan we er allemaal aan. Of ze nu 300 kilo wegen, acne of een slechte adem hebben – het zal mijn lul worst wezen.”

Mocht Ronny langs deze weg alsnog een vriendinnetje strikken, dan weet hij alvast wat hij er mee van plan is. “Ik weet dat ik maagd ben, maar je moet mij het liefdesspel niet leren kennen”, hinnikt de vrijgezel. “Ik kijk ten slotte al meer dan een kwart eeuw naar porno. Eerst moet zij mij pijpen, daarna begin ik te pompen alsof mijn leven ervan afhangt, en zodra ik het niet meer kan houden, kom ik klaar op haar gezicht. Maar goed, over dat laatste valt te onderhandelen. ‘t Is tenslotte niet elke week het einde van de wereld, niet? (knipoogt) Kijk, die Lieselotte ziet er hier wel een tofke uit. Ik denk dat ik die eens een mailtje ga sturen. En als dat niet pakt, dan geef ik donderdag gewoon al mijn spaargeld uit in een of andere chaussée d’amour. Na de Apocalyps is dat toch niets meer waard.”

5 reacties op "Lelijke mensen minder kieskeurig nu Eindtijd aanbreekt"

 1. Joehoe, ik heb een date. Op 21 december, kwart na drie in de namiddag aan het station van Lokeren! Ik zal een beige regenjas dragen en een krant onder mijn linkerarm. Het daaropvolgende ‘Beest-met-twee-ruggen’ spel zal stomend en onbeschermd zijn.
  En nu maar hopen dat die kl#te-wereld niet in de voormiddag zal vergaan.

  Beantwoorden.
  1. Zeer leuke reactie VIM, keep up the good work! Als iedereen uit dit humorvaatje zou tappen, de wereld zou er mooi uitzien!

   En ach, dat sporadische schrijffoutje kijken we wel door de vingers.

   Beantwoorden.
   1. milf wat is een humorvaatje ik ben wel zes jaar naar de unifersiteit geweest maar dat is een woord dak nie kan en omdat twoord humor der inzit denk ik dagge peist dak da schreef om te lachen maar ge zit er naast want ik kan begot nie lachen met die maya en al haar groen achter haar ooren en ik maak geen schrijffouten want op de wepsite van zita schrijven ze bijkan allemaal zoo en daar zijnt allemaal slimme mannen en vrauwen want ze willen de vreemdelingen tlant uit of toch minstens een schop tegen hun schenen geeven of komtge met mij een beetje lachen

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter