VRT zet loempe aap met klein pietje op non-actie… oei, is dat hier al gepubliceerd?

BRUSSEL – De VRT heeft beslist om Eddy Demarez, een soort Ben Crabbé voor de minderwaardezoeker, op non-actief te zetten. Dat gebeurde nadat de Sporza-commentator enkele kwetsende uitspraken deed over de geaardheid en het uiterlijk van de Belgian Cats, terwijl zijn micro al aanstond; de achterlijke, loempe aap.

Eddy Demarez ‘werkt’ al sinds 1993 bij de VRT. Hij heeft een klein pietje.

Demarez ‘werkt’ al sinds 1993 bij dat links bastion daar in Brussel en voelde zich als een vis in het water bij Sporza, een verzameling gefaalde alfamannetjes waar al die zogenaamde journalisten hun gebrek aan persoonlijk sportief palmares proberen te compenseren door anderen af te breken.

Allemaal?

– Ja, allemaal.

Weinig mensen weten dat zijn kenmerkende sik een dot mayonaise is van een smos kaas die hij nooit te goei heeft afgekuist, waarin een pluk schaamhaar van zijn schoonmoeder is blijven plakken. Zijn voorhoofd is ooit nog gebruikt als landingsbaan voor C130’s.

In het weekend trekt hij de kleren van zijn vrouw aan en gaat hij op een kaars zitten. Dan zingt hij heel vals ‘Demarez-Louise’ en slaat hij de hand aan zichzelf terwijl hij Bart Kaell recht in de ogen kijkt in de Zomer Van Tien Om Te Zien.

Echt waar?

– Allez jong, hebt ge die al eens te goei bezien?

Dat putje in zijn ki… Oei, is dat hier al gepubliceerd?

5 reacties op "VRT zet loempe aap met klein pietje op non-actie… oei, is dat hier al gepubliceerd?"

 1. Wat een kleinerend stukje journalistiek!
  Verslaggevers met die lijden aan Gilles de la Tourette hebben hier niet voor gekozen! Eddy Demarez heeft zich duidelijk al vele uitspraken beklaagd, kijk maar naar die als uitwijkende haarlijn vermomde kale plek als gevolg van de vele slagen op zijn eigen hoofd, al vloekend: “doeme, wa zegk weer…”
  Een beetje respect aub!

  Beantwoorden.
  1. Linge, dat meen je nu toch niet.. geef jij nu een reactie waar je eigenlijk elke La Tourette patient te kakken mee zet? Echt? Op een artikel over iemand die mensen te kakken zet met onnozele praat?
   Godverdomme toch…

   Beantwoorden.
   1. Je hebt gelijk. Ik wordt hier terecht te kakken gezet op een site die mensen te kakken zet, door mijn eigen reactie die onschuldige mensen te kakken zet. In een poging een mens te kakken te zetten , die anderen te kakken zette.
    Mijn excuses voor de Eddy in mij, het was zo niet bedoeld.

    Beantwoorden.
 2. Anderen mogen zich te pletter vergaloperen zoals premiers (ADC om hem noet te noemen) die het in de zevende dag hadden over “de pap in de vinger” … maar dàt wordt tegen ’s avonds in het journaal mooi verzwegen …

  Beantwoorden.
 3. Sorry ik ben niet meer helemaal mee, wat heeft de pap in de vinger met een klein pietje te maken ,zover ik weet hebben veel politiekers een kleintje maar wel lange tenen ,wat volgens mijn prof morphologie ,wijst op serieuze generieke anomalie. Geef Eddy een Lemma in de nieuwe uitgave van VanDale bij demarreren…..

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter