Zwangere Evy Gruyaert veroorzaakt zelfmoordgolf bij alleenstaande mannen

Evy Gruyaert beseft nog niet welke schade ze aanricht (Foto: P. van der Sluijs CC BY-SA 3.0)
Evy Gruyaert beseft nog niet welke schade ze aanricht (Foto: P. van der Sluijs CC BY-SA 3.0)

BRUSSEL – Het is gebeurd. Tv-presentatrice Evy Gruyaert is zwanger. Na het bekendmaken van dit op zichzelf vrolijke nieuws, doken er overal te lande echter berichten op van inderhaast uitgevoerde zelfmoorden. Bij het ter perse gaan, stond de trieste teller al op 865. Enkele afscheidsbrieven maken duidelijk dat het vooral alleenstaande mannen zijn voor wie het nieuws van de zwangere Gruyaert de druppel te veel was. “Ik weet dat mijn droom van een leven met Evy onrealistisch was”, lezen we bij havenarbeider Toon Bierbuyckx, “maar het was tenminste een droom. Iets om voor te leven. Dat wordt nu brutaal van mij afgepakt.” Ook huisvader Benny Sloefkens kon de definitieve bezoedeling van de algemeen als niet onaantrekkelijk beschouwde Gruyaert niet verkroppen. “Ik heb het bij leven dagelijks gedaan boven enkele gehandtekende foto’s van mijn Evy’tje, maar nu is het tijd om definitief de hand aan mijzelf te slaan. Ze kan finaal mijn kloten kussen. Vaarwel.”

Laat een reactie achter