John Connor spoorloos

nick-stahl-missingLOS ANGELES – John Connor, de held die de mensheid in de toekomst zal leiden in een opstand tegen de machines, is spoorloos verdwenen. Connor werd al jaren gezocht door agenten van het superintelligente computernetwerk Skynet, dat van plan is de mensheid met een nucleaire oorlog uit te roeien. Vermoedelijk hebben de agenten van Skynet Connor nu te pakken gekregen. Verschillende getuigenissen over naakte, gespierde mannen met een onzuiver Amerikaans accent lijken dat te bevestigen. De politiediensten van Los Angeles willen echter een alternatieve theorie, namelijk dat Connor nog dieper is ondergedoken om zijn cybernetische achtervolgers te verschalken, voorlopig nog niet uitsluiten. (LM)

Eén reactie op "John Connor spoorloos"

Laat een reactie achter