Wafeltje valt omver: drie miljoen hits op YouTube

INTERNET – Oei; er is een wafeltje omver gevallen! Het voorval vond plaats in een keuken, en werd op beeld vastgelegd en vervolgens online geplaatst. Het YouTube-filmpje is intussen al bijna drie miljoen keer aangeklikt.  Socialemediagebruikers reageren massaal: “Allee jong, een vallende wafel of wat!? Dit moet ik nog eens zien!!”

In het spectaculaire filmpje is te zien hoe de dappere wafel zich nog even recht weet te houden, maar al na enkele seconden toch moet bezwijken voor de genadeloze wetten van de zwaartekracht. Het wafeltje valt omver, en blijft vervolgens roerloos liggen. “Dit wafeltje is duidelijk omver gevallen”, analyseren bloggers van over de hele wereld.

“De schuld van de socialisten”

“God THIS IS SO FUNNY’, stelt YouTube-gebruiker Yidan NG in een reactie. “Don’t ask me how…”

“I love the part where the waffle fell over!”, reageert ook een alerte Ashley1Epic.

“…EN EEN VAL!! #Giro pas afgelopen, en nu alweer dit!”, Twitterde vanochtend een afkickende @MichelWuyts vanuit het Giro-ontwenningscentrum voor wielerjournalisten.

“If you play this video backwards, you can actually see how a mysterious figure pushes the waffle to its deadly fall”, postte de Texaan @JFKennedyConspiracyMan. Luttele minuten na het plaatsen van zijn post werd naar verluidt aan ‘s mans woning aangebeld door zes mannen in een zwart maatpak en met een zonnebril op. Sindsdien is er niets meer van @JFKennedyConspiracyMan vernomen.

“Dit is godverdomme weeral de schuld van de socialisten en van die zakkenvullers ginderachter in Brussel”, draagt @RasechteVloeming_1970 zijn steentje bij tot de discussie, via het lezersforum van HLN.be. “Dit hardwerkend wafeltje had niemand iets misdaan.”

Jeroen Meus reageert

“Ik, de beroemde TV-kok Jeroen Meus, moet hierbij eens smakelijk lachen”, poneert professioneel wafelenbakker Jeroen Meus, die in zijn leven al heel wat wafelen heeft gebakken, en dus weet waarover hij spreekt. “Je kan duidelijk zien dat ze veel te weinig goeie boter hebben gebruikt voor het deeg”, analyseert Meus. “Maar het moment waarop het wafeltje pardoes voorover valt, maakt alles goed. Hahahaha, kijk daar, het wafelje valt! Ik moét dit nog een keer zien!”

 

 

 

 

 

9 reacties op "Wafeltje valt omver: drie miljoen hits op YouTube"

 1. Clickbait die de argeloze lezer ertoe moet verleiden op de helfie bovenaan de pagina te klikken en de Niet zo Verdraagzame Alliantie voor een halve euro in de zakken te zitten. Dat een sossengazet als De Mogren zo’n toeren uithaalt, tot daar aan toe, maar een kwaliteitsmedium als De Raaskalderij had ik toch hoger ingeschat!

  Beantwoorden.
  1. Ja maar Philippe, je weet toch dat die reclameboodschappen op het profiel van ieder bezoeker zijn afgestemd!? Wat dus met zekerheid betekent dat jij grote fan bent van die roemruchte Allianz. Het is je van harte gegund. Maar kom hier dan niet neuten…

   Beantwoorden.
  2. Geloof het of niet! Staat er hier bij mij nu een reclame boodschap op de hoofdpagina van dR voor… Het Laatste Nieuws. Wat heb ik de mensheid misdaan om die foltering te moeten ondergaan!? Moedeeeeeeer!!! Kan er iemand me uit mijn lijden verlossen? Met een nekschot ben ik al lang tevreden!

   Beantwoorden.
   1. Ja maar MArcVI, je weet toch dat die reclameboodschappen op het profiel van ieder bezoeker zijn afgestemd!? Wat dus met zekerheid betekent dat jij grote fan bent van die roemruchte nieuwssite. Het is je van harte gegund. Maar kom hier dan niet neuten…

    Beantwoorden.
 2. Ik vraag me af hoe Wuyts in een Giro-ontwenningscentrum is terecht gekomen nadat hij ginder in geen velden te bespeuren was maar integendeel de hyperbelangrijke ronde van België moest verslaan. Maar dit geheel ter zijde.
  Ik vind dat dat wafeltje zich danig kranig houdt voor zo’n belangrijk moment in zijn bestaan. Respect! Het verdient met zekerheid alle belangstelling die het gevolg geworden is van zijn moedige daad. Omvervallen is niet niks!

  Beantwoorden.
 3. Het filmpje heropent het debat rond het gevoelige thema ‘Waarom rechtstaan als ik ook kan liggen?’.
  Met deze existentiële vraag worstel ik elke morgen opnieuw, ofschoon ik links én allochtoon ben.

  Beantwoorden.
 4. Persoonlijk associeer ik het filmpje met één van de grootste blunders uit de moderne geschiedenis. In de jaren ’40 bestond er namelijk een hype onder de Duitse jet set om op een terrasje aan de Brandenburger Tor te genieten van een wafel met slagroom, in het Duits eine Waffel mit Schlagsahne, of afgekort Waffel-SS.
  Het door de Geallieerden onderschepte bericht dat Hitler met zijn oprukkende troepen ondersteund werd door de extreem-wrede en uiterst gevreesde Waffen-SS, werd dan ook met grote hilariteit onthaald. Dyslectie, een probleem van alle tijden, maar soms met grote gevolgen…

  Beantwoorden.
 5. Als neuroloog wil ik deze patiënt met epilepsie best eens onderzoeken. Eén diagnose lijkt nochtans evident. Bekijk die gast, dan kan je toch alleen maar concluderen dat ie gewoon vierkant gestoord is!

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter