Prins Laurent wil naar Rio de Janeiro

'De prins begrijpt de bezorgdheid van de regering' (Beeld: YouTube)
‘De prins begrijpt de bezorgdheid van de regering’ (Beeld: YouTube)

BRUSSEL – Prins Laurent wil eind deze maand naar de milieutop in Rio.  Na de controverse over zijn reis naar Congo vorig jaar, volgt de prins dit keer strikt de regels en vraagt hij eerst officiële toestemming aan premier Elio Di Rupo (PS) en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR).  “De Prins begrijpt de bezorgdheid van de regering en de gevoeligheden van de bevolking.  Hij wil zeker niet kwistig omspringen met belastingsgeld,” zo laat een woordvoerder weten.  “Om de voor de reis vrijgemaakte fondsen zo nuttig mogelijk te besteden, is de prins zelfs bereid om na de conferentie in Rio de Janeiro rechtstreeks door te reizen naar de milieutop in Las Vegas, de milieutop aan Miami Beach en de milieutop in Disney World Florida.”

5 reacties op "Prins Laurent wil naar Rio de Janeiro"

  1. Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you
    get a lot of spam comments? If so how do you reduce it,
    any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me insane so any support is very much appreciated.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter