Guy Luzon : ‘Echt volledig vrijwillig weg bij Standard!’

Guy Luzon is niet langer de trainer van Standard. In een persconferentie benadrukt de ex-trainer tientallen keren na elkaar dat hij ‘absoluut, zeker weten 100% uit vrije wil heeft gehandeld’.
Luzon: 'Nooit is er gesuggereerd dat het erg jammer zou zijn indien mijn huis zou afbranden'
Luzon: ‘Nooit is er gesuggereerd dat het erg jammer zou zijn indien mijn huis zou afbranden’

‘Ikzelf, en niemand anders, heb volledig autonoom deze beslissing genomen’, blijft Luzon hevig knikkend herhalen. ‘Honderd procent uit vrije wel, en zonder enige bemoeienis van het bestuur, doe ik afstand van deze uitzonderlijk goed betaalde job om mezelf in een periode van werkonzekerheid te storten’, gaat hij verder. ‘Ik wens daaraan toe te voegen dat ik op geen enkel moment door de club onder druk ben gezet, fysiek ben bedreigd, geïntimideerd, bestookt met kogelbrieven en dreigtelefoons, of herhaaldelijk van de weg ben gereden door een grote donkere wagen met geblindeerde ramen.’

Folterdood

‘Ik heb gewoon plotseling beseft dat het hoog tijd is voor een nieuwe uitdaging’, gaat Luzon voort. ‘Daar heeft Standard absoluut niet moeilijk over gedaan. Op geen enkel, maar dan ook geen énkel punt heb ik de loop van een pistool in mijn rug gevoeld, is er gesuggereerd dat het erg jammer zou zijn indien mijn huis zou afbranden, of dat het toch wel zeer spijtig zou zijn mocht mijn mooie vrouw en mijn schatten van kinderen iets ergs overkomen. Ik ga absoluut vrijwillig zelf weg. Nooit zijn er in de gesprekken termen gevallen zoals bijvoorbeeld ‘krijsen als een klein kind’, ‘folterdood’, ‘levend verkoold in auto’, ‘spijt hebben dat je ooit bent geboren’ of ‘we gaan Middeleeuws op uw kloten als ge niet rap vertrekt’.

Bob Peeters

Intussen circuleert reeds de naam van Bob Peeters als mogelijke opvolger van Luzon. Gevraagd naar een reactie schreeuwde een lijkbleke, bevende Peeters dat hij ‘kon bevestigen nog ontkennen dat er contacten met Standard zijn geweest’.

4 reacties op "Guy Luzon : ‘Echt volledig vrijwillig weg bij Standard!’"

  1. En de relevantie van bovenstaande commentaren tav het artikel is… ??
    Was er misschien sprake van enige spraakverwarring (of hardhorigheid) bij het vermelden van Luzon? Had er nog iemand ‘Loser’ verstaan?

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter