Hartverwarmend: filmicoon Matthias Schoenaerts gaat samenwerken met een zekere Robert De Niro

FIlmicoon Matthias Schoenaerts ontfermt zich over nobele onbekende Robert De Niro.

HOLLYWOOD – De dakloze en berooide Italiaans-Amerikaanse Robert De Niro mag straks een rolletje spelen naast steracteur Matthias Schoenaerts. Voor de nobele onbekende betekent dit een flinke carrièreboost in de herfst van zijn loopbaan.

De Niro gaat zij aan zij spelen in een serie met de man die schitterde in het voor een Oscar genomineerde Rundskop, De Rouille et d’Os, The Drop en tal van andere internationale kaskrakers. De acteur heeft nog nooit met grote namen op het witte doek gespeeld en is naar verluidt erg zenuwachtig.

“Ik mag Robert erg graag”, liet Schoenaerts optekenen door VRT-filmreporter Ward Verrijcken. “Ik ben blij dat we eindelijk iets samen doen. Die jongen heeft veel in zijn mars en gaat het nog ver schoppen, je zal zien.”

Laat een reactie achter