Neonazi’s beledigd door uitspraken De Wever

BRUSSEL – Verschillende neonazistische groeperingen reageren in een open brief op de uitspraken die N-VA-voorzitter Bart De Wever afgelopen weekend in het VTM-nieuws deed. Die zei daar dat moslimterreur de grootste gesel van Europa is sinds Hitler.

Neonazi's halen er officiële Europolcijfers bij om te bewijzen dat zij wel degelijk een grotere gesel zijn voor Europa dan de moslims.
Neonazi’s halen er officiële Europolcijfers bij om te bewijzen dat zij wel degelijk een grotere gesel zijn voor Europa dan de moslims.

“Niet de moslimterroristen, maar de neonazi’s zijn de ware erfgenamen van Adolf Hitler als het op terreur aankomt”, zo begint de brief die ondertekend is door onder andere Blood & Honour, Combat 18 en Bloed, Bodem, Eer en Trouw. “Moslims zijn niet toegewijd. Dat is nu eenmaal hun aard. Te lui om te werken, en te lui om aanslagen te plegen. Het stoort ons dan ook dat De Wever, nochtans een getalenteerd historicus, zo onzorgvuldig met de naakte cijfers omspringt. De laatste jaren waren rechts-extremisten, niet moslimterroristen, steevast verantwoordelijk voor het leeuwendeel van de terroristische aanslagen in Europa.”

“Sterker nog, in 2011 is er geen enkele aan Al Qaida gelieerde aanslag gepleegd in de hele EU”, citeren de ondertekenaars het Europol-rapport rond terrorisme. We vragen ons af waar de moslimextremisten zich dan in godsnaam mee hebben beziggehouden, terwijl onze clandestiene  broedercellen in Duitsland en Zweden in de geest van de Volksstorm acht Turken, één Griek en een volksverrader (in de linkse pers denigrerend omschreven als ‘de kebabmoorden’) en 69 bolsjevistische jongeren hebben omgelegd.”

‘Hopeloos amateuristisch’

“En als ze er al eens in slagen om een aanslag te plegen, dan doen ze het hopeloos amateuristisch”, vervolgt de brief. “Met beenhouwersmessen, bij klaarlichte dag, en zich dan nog eens laten filmen achteraf. Een mens vraagt zich af of die mannen überhaupt wel een volgende aanslag wílden plegen als ze zich zo makkelijk lieten pakken. Moslimterroristen de grootste gesel van Europa sinds de nazi’s? Adolf Hitler draait zich om in zijn graf!”

“Als dit een verdoken poging was om de extreem-rechtse kiezer voor N-VA te winnen, dan is dat een grove belediging voor al het goede werk dat de talrijke nationalistische groeperingen in de EU de afgelopen jaren hebben verricht”, besluit de brief. “Wij hadden gehoopt dat de kopman van de N-VA onze inspanningen om tot een etnisch homogeen West-Europa te komen meer zou waarderen.”

4 reacties op "Neonazi’s beledigd door uitspraken De Wever"

  1. Had sommige pers zich na 9-11niet gefocust op het gevonden paspoort van Satam Muhammed Abdel Rahman al-Suqami tussen het puin van de twintowers. Dan hadden we tenminste het meest georkestreerde en gefotgrafeerd publiek gebeuren sinds de Kristalnacht mogen mogen op het lijstje van de neo-nazi’s zetten.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter