Ronaldo: “Respect en bewondering voor Rode Duivels!”

Ronaldo: 'De Fair Play van de Rode Duivels verdient respect!' (Beeld: YouTube)
Ronaldo: ‘De Fair Play van de Rode Duivels verdient respect!’ (Beeld: YouTube)

De Portugese topspits Cristiano Ronaldo heeft niets dan lof voor de Rode Duivels.  “Naarmate dit EK vordert wordt de strijd op het veld steeds bitser, en komen spelers gemakkelijker in de verleiding om vuile tackles uit te voeren”, vertelt de sportman, nadat hij gisteren zelf werd uitgeschakeld door Spanje.  “Al mijn complimenten gaan uit naar de Rode Duivels, die zich tijdens dit toernooi al de hele tijd opmerkelijk rustig en beschaafd hebben gehouden.  Van alle teams op dit EK zijn zij de enige die nog geen enkele overtreding hebben begaan.  Hun ongeziene fair play verdient respect en bewondering!” (HvE)

Eén reactie op "Ronaldo: “Respect en bewondering voor Rode Duivels!”"

Laat een reactie achter