*TOURNIEUWS* Jurgen Ceder ingehaald door verleden

PAU – Het blijft razend spannend in de Ronde van Frankrijk.  In de loodzware Pyreneeënrit van vandaag is zopas N-VA-renner Jurgen Ceder ingehaald door zijn verleden. Ceders verleden plaatste een bijzonder agressieve aanval aan de voet van de col d’Aubisque, en heeft de renner nu bijgebeend.

De spreekwoordelijke man met de hamer
De spreekwoordelijke man met de hamer

Overigens krijgt deze ontsnapping nog een staartje, aangezien heel wat coureurs het voorbij flitsende verleden van Jurgen Ceder herkenden als de spreekwoordelijke man met de hamer.  Onder andere onze landgenoot Maxime Monfort en Tyler Farrar, die allebei een klop kregen, overwegen klacht neer te leggen. Dat zou tot de uitsluiting van zowel Ceder als diens verleden kunnen leiden, aangezien Ceder zonder het wangedrag van zijn ploegmaat, diens verleden, nooit zo snel vooruit geraakt zou zijn. Met nog meer dan honderd kilometer op de teller kan er nu nog vanalles gebeuren.

Eén reactie op "*TOURNIEUWS* Jurgen Ceder ingehaald door verleden"

Laat een reactie achter