Nieuw op tv: ‘1000 Zonen’ met Tom Coninckx

VILVOORDE – Sportverslaggever Tom Coninckx zal in het komende televisieseizoen een gloednieuw spelprogramma op VTM presenteren. In ‘1000 Zonen’, een productie van TV Bastards, strijden elke week drie vrouwen om de erkenning van hun door de schuinsmarcherende televisiecoryfee verwekte nageslacht.

Dit najaar neemt Tom Coninckx het elke week op tegen drie vrouwen die een kind van hem hebben. (Foto: Sporza)
Dit najaar neemt Tom Coninckx het elke week op tegen drie vrouwen die een kind van hem hebben. (Foto: Sporza)

De winnende finaliste kan levenslang alimentatiegeld van de populaire presentator winnen. Er staat dus veel op het spel. “De casting van de kandidates gebeurt dan ook op basis van een DNA-test van hun kind”, aldus Tim Van Aelst (TV Bastards). “We willen vermijden dat om het even welke vrouw waarmee Tom ooit het bed heeft gedeeld komt aankloppen. Maar wees gerust, ook met dat strenge criterium slagen we er in om elke week drie kandidates te vinden, en dat vele seizoenen lang.”

Volgens Van Aelst kan ook het grote publiek deelnemen aan het spel. “De show eindigt altijd met de vraag: ‘Waar staat de gynaecologenstoel deze week?’ Wie het eerst in de stoel zit en een grote pot vaseline meebrengt, maakt negen maanden later misschien ook kans om in ‘1000 Zonen’ te zitten.”

1000 Zonen, dit najaar elke zaterdag om 20:50 uur op VTM

7 reacties op "Nieuw op tv: ‘1000 Zonen’ met Tom Coninckx"

 1. Om de kijkcijfers wat op te krikken wordt Tom zélf in spreidstand in De Stoel geplaatst. De kandidates mogen dan naar vrije keuze een attribuut uit Jeroen Meus’ keuken gebruiken om een uitstrijkje van Tommeke te bekomen.

  Beantwoorden.
 2. Ik wachtte tot mijn Kapitein lag te maffen. Daarna ging ik om de hoek een joint roken.

  Het was ERG koud. Die lui wasten zich met ijswater in hun poging om het Ardennen offensief na te doen. In feite was ik infanterist bij de Leopard tanks. Ik probeerde te doen alsof ik er niet bij was. Na een dag of zes had ik nog altijd niet geslapen of gegeten.

  Wij moesten in een onverwarmde barak slapen. In het midden van de barak maakten we een kampvuur. Met één jeep zijn we terug naar Leopoldsburg gereden. MIJN jeep.

  Daarna hield ik het voor bekeken. Ik was dat BEU. Ik liep op mijn pantoffels rond toen de sneeuw een halve meter diep lag. En toen heb ik om half zeven ’s morgens een Korporaal aangevallen. Een echt plan was er niet.

  Met drie hebben ze me moeten tegenhouden of die vent was er geweest.

  Zodra ik onwaarschijnlijk verklaard werd verdubbelde mijn soldij. Véél was het niet doch het verdubbelde. En je mocht uit drie gerechten kiezen. Bijna gratis naar de cinema gaan. Des nachts drinken en fuiven met andere onwaarschijnlijken. In Neder Over Heembeek was dat.

  Wij kregen 300 fr per maand en de Psychiater 400.000 om 2 keer 2 uur per week mensen gaan proberen voor de zot te houden. Bovendien had de psychiater ook nog een privé praktijk.

  Ik was erg nijdig op die kerel. Het is eigenlijk daardoor dat ze me niet meer wilden.

  Op een morgen kreeg ik dikke ruzie met een neger in Neder-Over-Heembeek. Hij moest controleren om hoe laat ik binnenkwam? Heel gemeen zei ik gemene dingen. Mais monsieur c’est pas ma faute que tu es deux heures on retard. Wablieft? Haché pour chats et chiens.

  Ik wou toen geen bevelen ontvangen van een neger. Laat ons zeggen Frans negeerde ik.

  Alleen infanteristen kunnen dicht bij een tank komen. Je kunt er zelfs mee gaan dansen. De Leopard 1 heeft 24.000pk. Dat is als alles goed gaat.

  De topsnelheid KAN 65 zijn. Heb ze nooit meer dan 10 per uur zien rijden. Maar is dat nodig?

  Het was de eerste Dieselaangedreven tank. Normale infanteristen kunnen erin klauteren terwijl het rijdt. Mijn maat in Leopoldsburg werd IN TWEE STUKKEN gereten. Door een stommiteit. De tank stond nog in versnelling.

  Het is altijd beter om achterlangs te lopen. Dan kun je nog weg.

  Beantwoorden.
  1. Ik herhaal (van elders op deze wonderbaarlijke site):
   Geachte Belg,
   Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat u uw reacties op een heel ander artikel op een heel andere website plaatst, maar dat die door de wondere, ondoorgrondelijke wereld van het internet toch hier terecht komen.
   Met achting,
   MarcVI

   Beantwoorden.

Laat een reactie achter