Onze scholen doen het goed: nog nooit zoveel stockfoto’s van gelukkige studenten

Onze universiteiten en hogescholen doen het bijzonder goed. Nooit eerder waren er online zoveel stockfoto’s van blije, gelukkige en aantrekkelijke studenten te vinden. Het kabinet van minister van onderwijs Hilde Crevits (CD&V), reageert bijzonder opgetogen. Uit de stockfoto’s blijkt ook dat onze studenten goed scoren op gebieden van diversiteit, gendergelijkheid en sexappeal.

Het aantal stockfoto’s van studenten die samen uitbundig lachen op de schoolbanken, enthousiast naar dingen wijzen in de bibliotheek of juichend hun armen in de lucht gooien op de campus, blijft dus toenemen. In het academiejaar 2009-2010 waren er iets meer dan 196.000 dergelijke stockfoto’s online te vinden. Dit jaar zijn dat er al ruim 240.000, een stijging dus van meer dan 20 procent.

“Onze hogescholen en universiteiten doen het heel goed”, benadrukt minister Crevits. “Het succes van de stockfoto’s staat dan ook buiten kijf. En dat is bovendien goed nieuws voor de stockfoto’s voor de arbeidsmarkt. De vraag naar stockfoto’s van gelukkige arbeidskrachten in de bedrijfswereld blijft immers toenemen.”

6 reacties op "Onze scholen doen het goed: nog nooit zoveel stockfoto’s van gelukkige studenten"

      1. Toch even de context van deze foto situeren: Op de foto is te zien hoe Maggie aanstalten maakt haar linkerborst te ontbloten. Aan de reacties van haar collega’s te zien is het aangekondigd. Theo is vol verwachting over wat gebeuren gaat en houdt de focus. Tommeleintje durft niet te kijken en mag ook niet kijken van zijn vrouw. De Crem gaat een trapje hoger staan om alles goed te kunnen zien en valt zo buiten beeld. Alexander, de deugniet, verkneukelt zich. Van Overtveldt beeldt zich de gevolgen in en schokschoudert van het lachen. Peeters vouwt christelijk de handen en zal nederig ondergaan hetgeen komen gaat. Michel ziet de bui ..euh uier hangen en probeert zich uit de voeten te maken. Te laat. Op de volgende foto een seconde later staat Michel er niet meer op. Peeters en Jambon overigens ook niet meer.

        Beantwoorden.

Laat een reactie achter