Gezondheidszorg volgens Trump: “Geef alle Amerikanen een gratis vuurwapen”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft woensdag een zevenpuntenplan voorgesteld waarmee hij ‘Obamacare’ wil afschaffen. De meest opvallende maatregel is dat hij alle Amerikanen een gratis vuurwapen wil geven.

 

Make America Great Again
“Make America Great Again”

“We kunnen liet langer toestaan dat elk jaar duizenden Amerikanen in het ziekenhuis belanden of zelfs sterven omdat ze neergeschoten worden door criminelen en illegalen”, aldus Trump. “Stay healthy, shoot the shooters! Alleen door de bad guys dood te schieten voor die zelf het vuur openen kunnen mensen zichzelf verdedigen. Ik wil dus dat de regering elke Amerikaan een gratis vuurwapen geeft.”

Het is echter niet zo dat elke Amerikaan zomaar hetzelfde vuurwapen zou krijgen. “Als je rijker bent, dan ben je ook meer waard voor Amerika en loop je meer risico”, volgens Trump. “Je hebt dus meer bescherming nodig.” Lage en gemiddelde inkomens zullen daarom enkel kunnen opteren voor handwapens met een laag kaliber, terwijl rijke Amerikanen de keuze krijgen uit een breed gamma aan aanvalswapens, machinegeweren, vlammenwerpers en antipersoonsmijnen. “Zo kunnen ze hun huizen beschermen tegen ghetto-tuig, illegale Mexicanen en moslims.”

Het geld voor deze overheidsmaatregel wil Trump bij elkaar krijgen door Obamacare af te schaffen: “Forget social security. This is REAL security!” Bovendien rekent hij op een aantal terugverdieneffecten. “Vroeg of laat zullen de good citizens van deze great nation alle criminelen, illegalen en terroristen overhoop geschoten hebben”, calculeert Trump. “En als ze dood zijn hoeft de politie zich over hen geen zorgen meer te maken. Ze kan zich dan focussen op haar belangrijkste taak: zorgen dat er geen nieuwe bad guys de grens over komen.”

Gevraagd hoe deze maatregel armen helpt die hun ziekenhuisrekeningen niet kunnen betalen, antwoordt Trump: “Wel… dankzij deze maatregel is er, eh, altijd nog een, eh, andere manier om ziekenhuisrekeningen te vermijden. Volledig gratis!”

5 reacties op "Gezondheidszorg volgens Trump: “Geef alle Amerikanen een gratis vuurwapen”"

 1. Mm. Dat Clinton mens is Joods gestuurd. = niet wenselijk. De heks is rechtstreeks verantwoordelijk voor de dood van Kadhaffi. Dat was niet nodig.

  Ten minste 10% van de burgerbevolking zou een wapenvergunning en dus ook een wapen moeten mogen hebben. Om zich indien nodig tegen hun eigen overheid te kunnen beschermen.

  Als iedereen zo denkt bij zijn eigen : het is beter om GEEN Marokkanen meer in te voeren. Willen ze er gewoon nog méér invoeren. Marokko wil ze niet meer terug.

  Binnenkort zitten ze in een RESERVAAT. Kunnen zoveel om Allah schreeuwen al ze willen.

  De overheid dient alleen ‘om de kerk in het midden te houden’. Ik kan er niet goed tegen om in de Hoge Ardennen met Salah Malaikum begroet te worden. Gooeiendag of bonjour ligt me beter. Het is gewoon onrespect. Als ze DAT nog niet weten?

  ZEG DAN NIKS.

  Beantwoorden.
 2. Het probleem is dat er op het einde nog altijd één Amerikaan over zal zijn: hij/zij die de laatste keer de trekker over gaat halen om de voorlaatste landgenoot het hoekje om te helpen.
  Alhoewel… als die nadien zijn/haar blaffer nog een keer gebruikt om zichzelf naar pierenland te sturen, zijn we helemaal van dat zot volk vanaf.
  Opgekuist staat netjes.
  Het risico dat ze dan van voor af aan opnieuw gaan beginnen is klein. Maar de kans dat die van de N-VA en de bende van Gwendolyn Trutten het zaakje hier gaan kopiëren is niet onbestaande want eens liberaal, altijd liberaal.
  En de sossen, Tjeeven en hroenen gaan daar alleen maar bij staan en er naar kijken.

  Beantwoorden.
 3. dienen trump is nen toffe pee alleen moetem nog leeren zijne revolver goe vast te pakken zoo te zien want alzoo gaatem nie veel mexicaanders of moslimieten kapot maaken want daddis toch wattem wilt zegtem attijd
  de fluppen van tblok en diene wittekop uit olland willen dat ook en asze mij nen revolver geeven gaakik ferm elpen om die lookfretters en de sossen ne koogel door unnen kop te jaagen maar gaaja gaat daar misschien iets op teegen ebben want die vinden dagge de beesten gerust moet laaten en alleen maar op un kopken moogt krabben de jeanetten

  Beantwoorden.
 4. Misschien zijn er ook als president andere tactieken dan alleen alles van je voorganger in het tegendeel om te draaien. Verder, ieder nuttig idee wordt politiek in het absurde dan wel zijn tegendeel toegepast. Ik heb ook weleens een opmerking gegeven als het door alle verschillende extra handelingen of het overdreven sympathieke gezeur van een bevriende klant met bepaalde privileges zoals een klantenpas voor me niet zo snel ging bij de kassa en het winkelwagentje achter me in mijn hielen duwde. Een opmerking van me zou dan normaal moeten zijn. Echter naar mij willen ze nooit luisteren. En daarom hoef ik voor commentaar via mijn IP nog niet van internet afgesloten te worden. Om dan met een scanner te beginnen is een beetje veel van het goede zolang ik daar zelf niet met een pistool sta. Zo wordt ieder probleem mechanisch opgelost de basis van een nieuw probleem. Van verdere afstomping.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter