Man struikelt en valt: ‘Schuld van de socialisten!’

BRUSSEL – In Tessenderlo is vanmorgen een man pijnlijk ten val gekomen op de stoep voor zijn huis. Daarbij raakte hij gelukkig slechts licht gewond. De man wijst met beschuldigende vinger naar de socialisten.

De man legt de oorzaak van de valpartij bij de socialisten

Het ongeval gebeurde rond 8u vanmorgen, toen de man zijn kinderen naar school wilde brengen. De man bleef met de linkervoet haken achter een losliggende stoeptegel, verloor het evenwicht en viel op de grond. De verwondingen van de man blijven beperkt, maar volgens dokters zal hij althans de komende dagen met een pijnlijke knie, pols en nek door het leven moeten.

De man zelf legt de oorzaak van zijn pijnlijke valpartij bij de socialisten. ‘Dit is echt onverdiend,’ vertelt de man, die anoniem wenst te getuigen. ‘Jarenlang zijn de socialisten aan de macht, en toch hebben ze dit euvel niet kunnen voorzien, laat staan voorkomen. En voor dat wanbeleid moet ik, als hardwerkende Vlaming, nu de prijs maar betalen. Ik draag al heel mijn leven braaf de helft van mijn loon af, en nu dít? Dank u wel, madam Van den Bossche! Ze moesten zich daar schamen bij de sossen.’

Voor de onafhankelijke wetenschappers op de studiedienst van de N-VA is dit het zoveelste bewijs van hoe het land jarenlang mismeesterd is door de socialisten. ‘Het werd dringend tijd er nu eindelijk een regering zonder socialisten is,’ weet Guy Clémer, het hoofd van de studiedienst. Zulke mistoestanden, zoals brave, hardwerkende mensen die struikelen en zich bezeren, zullen binnenkort tot het verleden behoren. Net zoals het socialisme zelf, hopelijk.’

Socialisme doet pijn

Ook enkele mensen die hun teen zouden hebben gestoten, met blote voeten op een legoblokje zouden hebben getrapt of op maandagmorgen kampen met een lichte kater van het weekend, hebben dit naar verluidt te danken aan de socialisten. ‘Dat is allemaal de schuld van de socialisten,’ verduidelijkt Clémer. ‘Het gaat namelijk allemaal om pijn, en die voel je namelijk doordat je zenuwen een pijnprikkel naar de hersenen sturen. Wij hebben vastgesteld dat de socialisten ernstig op onze zenuwen werken. Dan is het logische gevolg dat pijn de schuld is van socialisten. Je hoeft echt geen genie te zijn om dat in te zien. Dat is logica uit de eerste graad van het middelbaar.’

 

28 reacties op "Man struikelt en valt: ‘Schuld van de socialisten!’"

 1. Die vuile sossen hebben al veel te veel aandacht en stemmen afgesnoept van ons progressief kollektief. Het wordt tijd dat we die zieltjes gaan terugwinnen.
  Immers, vreemd genoeg blijken we een nogal specifiek publiek aan te trekken, niet helemaal in de lijn van onze verwachtingen en geheel tot onze verbazing. Met de schaapjes die we terug gaan winnen van de sossen, zullen we weer wat meer geitenwollensok worden in plaats van wittepinnemuts (geen idee hoe we aan dat imago zijn geraakt).

  Waarvoor dank!

  Kenneth Kennes, stichtend lid en voorzitter van Kenneths Kommunistisch Kollektief, of kortweg de KKK.

  Beantwoorden.
 2. Waarom zijn de Rode Duivels geen wereldkampioen geworden? Omdat ze Jandorie! speelden in het kleurtje van de sossen! Bovendien zitten ze, via die gozer -hoe heet ie weer… Ejden Hazaar- constant te infiltreren op links. Nou, dat hep elke tegenstander met een beetje gezond verstand zó door. Dus, simpele oplossing: zorg in het centrum voor wat afleiding met Fellini en plaats een mannetje bij op rechts… zo gepiept!

  Beantwoorden.
 3. Giovanni della Notte · Bewerken

  Je moet de zaken toch wel wat nuanceren. Onder het bewind van de socialisten verschenen er uitstekende stoeptegels in het straatbeeld! Hadden we ze misschien ook nog eens rood moeten verven? Dat is nu eens een detail waar ik persoonlijk niet over zou vallen.

  Beantwoorden.
  1. En dan hier de inkopper bij 0-0 in de laatste minuut van de verlenging van de finale van het intergalactisch wereldkampioenschap voetbal tussen de geallieerde partijen en de vuile sossen:
   WE VERKOPEN ZE EEN RECHTSE HOEK OP HUN MUIL!

   (de zoektocht naar zo’n geweldige woordspeling heeft me wel mijn huwelijk gekost, maar ik vermoed dat ons Shanana stiekem op de sossen heeft gestemd, het zal haar dus leren!)

   Beantwoorden.
   1. Kenneth, Shanana heeft niet alleen stiekem op de vuile sossen gestemd, maar ze is na het uitbrengen van haar stem langs alle kanten door geile sossen besprongen en bepoteld. Shanana heeft geprotesteerd, maar die vetzakken van sossen hebben haar wijsgemaakt dat ze van de NVA waren en dat ze daar toe gemachtigd waren.
    Ten einde raad is Snanana naar de pastoor van Middelkerke gegaan om hulp te vragen, maar die was – zoals het een echte tjeef betaamt – niet thuis.

    Beantwoorden.
    1. Dat verklaart dan wel waarom ze met het schaamrood op de wangen thuiskwam na de verkiezing.
     (Ojee, mijn goedkopewoordspelingenmachine geraakt volledig oververhit, overduidelijk de schuld van de sossen)

     Dat loeder heeft zich waarschijnlijk laten verleiden door de charmes van die ongure types als Freddy W., Louis T., Johan V (ook bekend als de Keizer van O) en Daniel T. Het was wel te verwachten van die smeerlappen, als ze al figuren als de burgemeester van Borgloon in hun partij hebben. Met zo ne naam kunt ge vanalles verwachten.

     En die van de NVA zijn ook nie veel beter. Om mijn populariteit bij de vrouwkes te verzekeren, ben ik avondschool Latijn gaan doen, gecombineerd met een strak dieet om zoveel mogelijk op de voorzitter te lijken. Ik was nog maar 2 kilo meer verwijderd van het streefgewicht, gaat die toch niet op dieet zeker?! nu zit ik hier met mijn vette pens, godmiljaar.

     Kortom: leve Maggie De Block, een dijk van een minister!

     (de luide knal op de achtergrond was niet van een bommeke van een vuile stakende sos, maar van mijn woordspelingsmachine)
     (nu begint er ook al rook te komen uit mijn pleonasmegenerator)

     Beantwoorden.
     1. Doorheen de jaren heb ik leren leven met mijn gebrek aan stabiliteit. Dat moet wel wanneer zowel de linker- als de rechterpoot geen draagkracht meer bieden. Gelukkig zijn er nog de meer centraal gelegen organen die me recht houden. Staat als een paal boven water.

 4. Het voorstel van Crombez dat een aantal vuil sossen moet kiezen tussen het burgemeesterschap en een zitje in het parlement stuit op heel wat weerstand. De meest gehoorde commentaar luidt: “Wat voor een flauwek(um)ul is dat nu weer?”

  Beantwoorden.
 5. euh wel ik ga de sp.a is een vreslijke patij met meerdere redenen o.a.

  daar heb ik al naar gekeken en sommige dingen hebben alleen negatieven gevolgen bijvoorbeeld de staking hier zijn meerdere redenen voor 1) horeca gaat slechter draaien door de staking omdat de staking klanten weghouden mensen durven minder en minder openbaar vervoer de gebruiken waardoor ook die slechter gaan draaien en dat heeft negatieven gevolgen op de economie 2)ons imago in het buitenland word steeds slechter en slechter door de stakingen ik heb het verhaal gehoord van bedrijven die ook in het buitenland draaien als mensen voor zakelijke dingen naar Brussel moeten komen dan gaan ze (meestal) met het vliegtuig landen ze in Parijs huren daar een auto en rijden helemaal naar Brussel omdat ze bang zijn om het openbaar vervoer de nemen ook dat is een gevolg van de staking als je dat bekijkt is het ook logisch de bedenken dat toeristen niet graag meer naar België komen ze noemen ons zelfs a failed state waardoor toeristen zones slechter gaan draaien en mensen hun jobs verliezen ook dat is een gevolg van de staking 3) de staking kosten de staatskas en bedrijven handen vol geld in totaal meer dan 2,1 miljard euro wat ook gewone mensen voelen 4) Rudy De Leeuw heeft in stakingen het grote debad gezegd we komen pas aan de tafel praten als het regeringsbeleid veranderd zo als wij dat willen wat chantage is 5) als reactie van die chantage en de symbolische ophanging van Charles Michel gaat de regering niet meer toegeven en gaan ze zich nog vaardooster aan hun regeringsbeleid klampen war de staking alleen maar slechte gevolgen geeft op de economie ter wijl dat de regering goede dingen doet 1) ondanks al die feiten stijgt de koopkracht van de arme en middenklasse met 8% wat sinds de crisis een van grootste stijging in België is terwijl John Crombez zegt dat de regering de armoedekloof vergroot maar die cijfers bewijzen dat het een leugen is dat de regering de armoede kloof vergroot daarbij 2) John Crombez en Rudy De Leeuw heeft gezegd dat hij openbare diensten super belangrijk vind maar waarom staken ze daar dan? waar leggen de vakbonden die dan om de zoveel tijd plat?

  maar ik hoop dat jullie beseffen dat het artikel man struikelt en valt het is de schuld van de socialisten een lach artikel is waar met mensen word gelachen die altijd de schuld op de socialisten steekt

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter