Conner Rousseau dreigt met intermittent fasting om crisis rond hongerstakers op te lossen

BRUSSEL – De asielzoekers die in hongerstaking zijn om een collectieve regularisatie te bekomen, zijn stilaan in kritieke toestand. De Waalse socialisten voeren de druk op binnen Vivaldi: ‘Als de hongerstakers niet onmiddellijk hun zin krijgen, dan gaan onze ministers binnen het uur in hongerstaking’, dreigt federaal vicepremier Pierre-Yves Dermagne (PS).

De dreigementen zorgen voor een breuklijn met de Vlaamse socialisten. “Een hongerstaking? Aan dergelijke oubollige syndicale acties doen moderne socialisten niet mee”, vindt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. “21ste-eeuwse progressieven dreigen met intermittent fasting. Zolang de hongerstakers de regering chanteren, skip ik mijn ontbijt, matekens #intermittentfasting #keto #weightloss #weightlossjourney #lowcarb #fasting #ketodiet #fitness #healthylifestyle #socialism #abs”, valt te lezen op Rousseau’s Instagram.

“Wayo, checkt da wasbordje, maat!”, aldus nog de spa-voorzitter in een vervolgbericht op Instagram.

“Wayo, checkt da wasbordje, maat”, aldus Vooruit-voorzitter Rousseau.

Intussen zou de PS bijgedraaid zijn. “In hongerstaking gaan en het een paar dagen zonder kreeft, kaviaar en champagne moeten stellen, dat zagen de meesten van onze excellenties niet zitten. We hebben er dan maar mee gedreigd om uit de regering te stappen”, geeft Dermagne ruiterlijk toe. “Pfff, politiek. Een mens zou er honger van krijgen.”

Eén reactie op "Conner Rousseau dreigt met intermittent fasting om crisis rond hongerstakers op te lossen"

Laat een reactie achter