Nieuw één-programma ‘Basta’ vestigt kijkcijferrecord

'Basta' is het nieuwe programma van Neveneffecten. (Foto: Vimeo)
‘Basta’ is het nieuwe programma van Neveneffecten. (Foto: Vimeo)

BRUSSEL – Niet minder dan 6.251.983 Vlamingen, of 100% van de bevolking, keken gisteravond naar het nieuwe één-programma Basta. Dat blijkt uit cijfers van het onafhankelijke onderzoeksbureau DataDriven.

Nog volgens het onderzoek ligt de waardering voor het programma bijzonder hoog. Maar liefst negen op de tien Vlamingen geeft aan Basta op een schaal van HT&D tot Raaskalderij “bijna even grappig” te vinden als De Raaskalderij. Tot slot nam de studie ook de penisomtrek en -lengte van redacteurs voor satirische weblogs onder de loep. Een weinig verrassend resultaat is dat journalisten van De Raaskalderij “de grootste penissen hebben van Vlaanderen”, en als gevolg daarvan ook “de beste en het meeste seks”. (JDL)

0 reacties op "Nieuw één-programma ‘Basta’ vestigt kijkcijferrecord"

Laat een reactie achter