Vrouw staat in eigen kracht en komt lelijk ten val

BORGLOON – De 39-jarige Vanessa Willems uit Borgloon liep gisteravond ernstige verwondingen op toen ze in haar eigen kracht probeerde te staan.

“Vanuit het nu kan ik zeggen dat ik enorm veel pijn heb. Maar ik wilde toch echt eens in mijn eigen kracht staan. Vanuit het sterkte-denken, weet je wel. Ik wist niet precies wat dat betekent en heb dan maar verschillende posities uitgeprobeerd,” getuigt Vanessa.

Werkonbekwaam

De 39-jarige Vanessa Willems raakte uit balans en kwam ongelukkig ten val.

Bij een van de pogingen liep het mis: Vanessa Willems raakte uit balans en kwam ongelukkig ten val. De vrouw werd afgevoerd met een ambulance en is minstens voor drie weken werkonbekwaam.

Vanessa Willems zal eerst terug op kracht moeten komen vooraleer ze erin kan staan. “Blijkbaar ben ik minder agile dan ik dacht,” besluit de vrouw.

 

6 reacties op "Vrouw staat in eigen kracht en komt lelijk ten val"

 1. Mijn vrouw heeft ook een aantal sessies gevolgd en na de laatste sessie vond dat ze ook in haar eigen kracht kon staan en heeft haar valiezen gepakt. Ik heb nu een zelfhulpgroep ‘In eigen nat liggen’ opgericht en heb een video over het onderwerp ingeblikt.

  P.S. De video is nog wel V2000 formaat, maar voor 20 euro kunt ge niet sukkelen zeg ik altijd.

  Beantwoorden.
  1. De vrouw in kwestie – we wensen haar een spoedig herstel toe – was niet vertrouwd met de leer van het creationisme. Want dan zou ze weten dat de mens niet ontworpen is om in eigen kracht te staan. Een denkfout van de Ontwerper, zoals Hij er nog gemaakt heeft. De mens is pas de zesde dag ontworpen: dat Hij vermoeid was lijdt geen twijfel en dan maak je al eens een foutje. Overigens, met de vijfdagenweek, die toen nog niet bestond, zou de mens er nooit geweest zijn. Bovendien had Hij volgens de thans vigerende wetgeving bij zijn ontwerp op de bijsluiter een waarschuwing hebben moeten meegeven, bijvoorbeeld: ‘In eigen kracht staan kan leiden tot grote pijn’. Ook dat heeft Hij dus nagelaten. In eigen kracht staan is zeker af te raden. In eigen kracht ‘zitten’ daarentegen is wel al voorgekomen, zij het sporadisch. Het meest gekende voorbeeld in de wereldgeschiedenis is Arthur de vliegende aap, die zich zeer comfortabel voelt als hij in eigen kracht zit – we hebben hem nooit in eigen kracht zien staan – al kan hij, mocht er iets mislopen, meteen wegvliegen. Misschien heeft die vrouw er niet aan gedacht weg te vliegen, ze zou zich veel pijn en moeite gespaard hebben. Maar of Arthur nu een mens of een aap is, daar zijn wetenschappers het nog niet over eens.

   Beantwoorden.
 2. Nu was er die Argentijnse vrouw die voorovergebogen in de kracht van Iljo Keisse ging staan. Iljo wist niet wat er met aangevangen en krabde zijn eigen eens goed in het haar zoals op de foto te zien is. Gevolg: eigen kracht werd algauw verkracht en Iljo was gezien.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter