Café ’t Hoekske sloot lockdownparty af met ‘Les Lacs du Connemara’

KEERBERGEN – Volgens de richtlijnen van de overheid sloot café ’t Hoekske vrijdagavond stipt om twaalf uur de deuren om de volgende drie weken gesloten te blijven. DJ Mario sloot de dansvloer af met de klassieker ‘Les Lacs du Connemara’.

Met Les Lacs du Connemara kun je nooit iets misdoen, vindt DJ Mario, die het zes minuten durende muzikale epos stipt om 23:54 uur uit de boxen liet schallen. “Later zou uiteraard onverantwoord zijn, aangezien de overheid ons gevraagd heeft met z’n allen een flinke inspanning te leveren om de piek van besmettingen binnen tien dagen onder controle te houden.”

Stoffen zakdoek

De plaatjesdraaier rekent vaak op de culthit van Michel Sardou om zijn feestjes op te luisteren. “Dat nummer bouwt geweldig goed op naar de climax, en als iedereen op het refrein zijn stoffen zakdoek uit de broekzak haalt en als een wildeman in het rond begint te zwieren, dan krijg ik altijd een krop in mijn keel,” besluit een ontroerde DJ Mario.

“Vreemd genoeg zit die krop daar nog altijd.”

6 reacties op "Café ’t Hoekske sloot lockdownparty af met ‘Les Lacs du Connemara’"

 1. Het hoogtepunt van de avond was nochtans niet Les lacs du Corona , maar wel den bamba ofte kuskesdans van 20 minuten en meer waarbij DJ Yargo opriep om de sfeer niet te verpesten en de mondmaskerkes even achterwege te laten. Er werd een menige laatste tong gedraaid alvorens 3 weken in quarantaine te gaan. Het hele evenement werd gesponsord door Corona Direct uitvaartverzekeringen.

  Beantwoorden.
 2. Overigens, nu Maggie, Pieter en Jan het winkel- en cafébezoek over de grens in Nederland ook al als asociaal en onverantwoord veroordelen, worden de mogelijkheden beperkt natuurlijk. Luxemburg is redelijk ver, maar als we een bus inleggen?

  Beantwoorden.
  1. Akkoord met die bus Georges, op voorwaarde : slechts één bus per persoon. Je weet maar nooit. Dan doe ik mee, en dan kan je me éindelijk eens op een frisse Duvel trakteren.

   Beantwoorden.
    1. Het is …euh… viraal gegaan, Dimi en ik krijg duizenden reacties. Maar wel raar vragen zoals ‘Moeten we sexy lingerie dragen?’ en ‘Is er ook een gangbang?’. Zou er nog een andere oproep geweest zijn?

     Beantwoorden.
 3. Kheb gehoord dat parenclubs nog open zijn. Nu als kik eerlijk ben, is dat nie meteen men ding, maar aangezien ze daar ook pinten tappen wil ik gerust keer in m’n gat laten draaien.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter