Vijf coronatips voor thuiswerkende vrouwen!

Nu je noodgedwongen thuiszit, heb je éindelijk tijd voor een grondige lenteschoonmaak. Maar hoe was je het glazen plafond eigenlijk zónder strepen achter te laten? Deze en andere huishoudtips vind je in dit handig overzicht!

1. Glas maak je streepvrij schoon door een scheutje azijn aan het water toe te voegen. Handig toch? Het glazen plafond zal glanzen als nooit tevoren!

2. Je man is waarschijnlijk ook thuis. Die kan je in deze geëmancipeerde tijden vast helpen in het huishouden. Zo zal hij met plezier proeven wat je voor hem kookt en zijn voeten voor je optillen wanneer je stofzuigt.

3. Maak het je man eens flink naar zijn zin. Hij verliest door de coronacrisis per slot van rekening veel meer geld per uur dan jij, want jij werkt slechts deeltijds en verdient sowieso gemiddeld 20% minder. Tip van onze redactie: een striptease kan perfect op 1.5 m afstand, zonder aan kwaliteit in te boeten! Dit mooie gebaar zal zijn dag opvrolijken!

4. Extra balen voor je echtgenoot nu ook de Olympische Spelen zijn afgelast. Zorg voor troosteten, zoals gehaktballen, een croque monsieur, een tortilla met machos, of een XL worstenbroodje.

5. Vergeet jezelf ook niet te informeren over het coronavirus door ’s avonds te kijken naar de mannen die het speciaal voor jou komen uitleggen op tv!

Eén reactie op "Vijf coronatips voor thuiswerkende vrouwen!"

Laat een reactie achter