Anti-zaxxers weigeren zandzakken tegen wateroverlast

De noodsituatie door de extreme regenval blijft aanhouden. Gemeenten en steden delen massaal zandzakken uit tegen het stijgende water. Anti-zaxxers roepen op om die niet te leggen: ‘Het is een manier van Bill Gates om in je woning te infiltreren,’ vinden zij.

Anti-zaxxers weigeren zandzakken op hun eigendom

De hevige regenval blijft tot problemen leiden. Vooral de provincies Luik, Limburg en Vlaams-Brabant zijn zwaar getroffen. Zandzakken worden volop uitgedeeld in de strijd tegen het wassende water, maar dat stuit op hevig verzet van anti-zaxxers.

John Ghuutgeluvig, woordvoerder van de Anti-Zaxbeweging, roept op om hier geen gebruik van te maken. ‘Een zandzak voor uw huis leggen? Maar allez, ge kunt Bill Gates even goed een sleutel van uw voordeur geven! En wie wéét wat ze daar nog allemaal insteken. Het kan een manier zijn om van dat PFOS-afval af te geraken’, aldus Ghuutgeluvig.

Ook anti-zaxxer Rudy Vandepot reageert sceptisch. ‘Mijn huis mag geen 5G-straling uitzenden. De sheeple mogen doen wat ze willen, maar ik wéiger om me in ’t zak te laten zetten’.

6 reacties op "Anti-zaxxers weigeren zandzakken tegen wateroverlast"

  1. Bartje van de 408. · Bewerken

    Had 100 zandzakken gekocht, maar voor ze er goed en wel lagen, dreven ze weg. Ik ging er vanuit dat er zand in zat, maar ben eerder van mening dat ik gebakken lucht heb gekocht.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter