Profeet dient Jihad dodelijke klap toe

Mohammed: “Sorry, de maagden zijn op!”

HET PARADIJS – In een zeldzaam interview met Al-Jazeera laat de Profeet Mohammed (Vrede Zij met Hem) weten dat toekomstige martelaren van de Jihad niet meer moeten rekenen op zeventig maagden na hun aankomst in het Paradijs.

“Ze zijn gewoon op”, windt Mohammed (VZmH) er geen doekjes om. “Toen we deze stimulusmaatregel invoerden, konden we onmogelijk voorzien dat er 13 eeuwen later een Martyr Boom zou komen. Maar sindsdien is de bevolkingspiramide in het Paradijs gewoon op zijn kop gedraaid: onderaan een smalle basis aan maagden en een gigantische horde martelaren daar bovenop. Onze maagden draaien overuren. Ik kom zelf nauwelijks nog aan een wip toe.”

“En het spijt me dat ik het zeggen moet”, vervolgt de Profeet (VZmH), “maar de martelaren van tegenwoordig worden ook alsmaar veeleisender. Vroeger waren ze al lang tevreden met één beurt per week, tegenwoordig zijn ze compleet seksverslaafd. En het moet dan nog eens kinky ook,  met kromzwaarden en schijnexecuties, en natuurlijk moet het allemaal op video. Het internet, hè? Die jongens surfen echt niet alleen naar terroristische sites hoor. Maar vind maar eens een maagd die daar zin in heeft. En we zien ook steeds vaker dat ze de maagden die ze krijgen niet goed genoeg vinden. Ja zeg, er is ook een reden waarom sommige vrouwen als maagd sterven hè? Denken ze misschien dat ze hier Madonna kunnen krijgen?”

Maagdenvliezen

Een ontradingscampagne enkele jaren terug in de Deense krant Jyllands Posten had geen enkel effect. Bovendien nam Mohammed (VZmH) eerder al doortastende maatregelen. “Eerst hebben we de minimumleeftijd verlaagd. Maar geloof me, ik spreek uit ervaring, aan zeven jaar heb je er ook niks aan.” Daarom worden nu op grote schaal maagdenvliezen chirurgisch hersteld. “Gelukkig hebben de Amerikanen en de Israeli’s de laatste jaren nogal wat chirurgen naar hier gebombardeerd. Maar dat zijn allemaal lapmiddelen hè.”

Voor Mohammed (VZmH) is er maar één oplossing: de instroom verminderen. “Waarom moet die bommengordel zo nodig rond hun middel? Of in hun onderbroek? Kunnen ze die niet gewoon netjes ergens achterlaten en terug naar huis gaan, naar hun vrouw en kinderen? Kijk, we hebben het hier wel zo’n beetje gehad. Jullie daar beneden krijgen Mijn naam nauwelijks uit jullie strot zonder er “Vrede Zij met Hem” achter te gooien, hou jullie nu eens eindelijk aan jullie woord en laat Mij met rust.”

2 reacties op "Profeet dient Jihad dodelijke klap toe"

 1. TURKIJE EN HAMAS.

  Sinds de radicale ommekeer van Turkije naar de extremistische Islam is deze coalitie compleet. 

  Turkije steunt opnieuw Hamas.
  “Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.” – Recep T. Erdoğan
  Het lijkt ons duidelijk wat de premier van Turkije moet met Hamas. Ideologische verwantschap.
  Turkije, dat zich onder leiding van de islamitische premier Tayyip Erdogan in snel tempo van Israël heeft afgekeerd en zich openlijk heeft aangesloten bij de islamitische Jihadisten, heeft gedreigd met een ‘aardbeving’ als de Israëlische luchtmacht het waagt om over het Turkse luchtruim te vliegen… 

  Volgens Erdogan staat het Turkse volk achter de besluiten van zijn regering om de politiek ten aanzien van Israël drastisch te wijzigen.
  Hamas Jihadisten zijn niet minder gevaarlijker dan de Al Qaida of IS militanten..!

  Hamas heeft zijn netwerk over het Midden-Oosten, Europa en zelfs Amerika uitgebreid.
  De Palestijnse afdeling van de Jihadisten, in de hele wereld bekend als Hamas, kreeg de macht in handen in Gaza. De Syrische tak is historisch gezien de grootste georganiseerde terreurgroep, en de organisatie heeft afdelingen in Turkije, Jordanië, Soedan en Irak. 

  Hamas heeft vanaf haar oprichting gepleit voor het toepassen van terrorisme als een middel om haar agenda van islamitische wereldoverheersing te bevorderen. Maar als de grootste radicale volksbeweging in de islamitische wereld heeft ze veel Jihadisten aangetrokken.
  Onze linkse en christelijke Palestijnse jihadisten vrienden, de pro-islamitische elementen van het D66, GL, PVDA en CDA blijven Hamas steunen.

  Zoals bij ieder conflict met de Palestijnen gaat het Turkije van premier Erdogan ook nu pal achter Hamas staan. Door de banden met Hamas aan te halen hoopt Turkije ongetwijfeld dat de terreurbeweging in de toekomst niet meer naar verraderlijke EU elite kijkt voor steun.

  Turkse demonstranten bekogelen weer de woningen van een Israëlische diplomaten met stenen. Turken organiseren anti-israilische demonstraties inEuropa… De gewelddadige pro-Palestijnse protesten tegen de Joodse staat ,gekoppeld aan de scherpe veroordelingen door Turkse politici is een grote campagne van de Turkse staat geworden… 
  Die Turken, Saudi’s en Qataries zijn net zulke goede vrienden van de Palestijnen als de antisemieten… Ze staan allemaal paraat om de Joden te vechten tot de laatste Palestijn…

  Tegelijkertijd naar Europa!! Wie begrijpt de waanzin niet? De mogelijke toetreding van Turken tot de EU heeft aanzienlijke geestelijke,politieke en territoriale impact,omdat de islam aanspraak maakt op heel Europa. Erdogan ligt op ramkoers in meerdere richtingen. Hij gaat een einde maken aan de seculiere status van Turkije, Als dat gebeurd is maakt hij op democratische wijze van Turkije een islamitische staat. Tegelijkertijd gebruikt hij Iran om zijn positie in het Midden-Oosten te versterken. Hij denkt dat als Turkije en Iran samenspannen, beiden niet zullen worden aangevallen door het westen als zij Israël gaan aanvallen. De stemming wordt daartoe in Turkije reeds opgefokt. Dit alles gaat gebeuren zodra Iran een kernwapen heeft. Uiteindelijk wil Erdogan het Ottomaanse rijk in alle glorie laten weder opstaan. 
  De moslims hebben al Kosovo en Bosnië gekregen dankzij de sukkels in de NATO. Nadat de moslims Kosovo hebben ingelijfd werden duizenden kerken en kloosters vernield en werden de Servische Christenen het land uitgejaagd.
  Niet geheel toevallig waren dit allemaal plaatsen in gebieden die ooit door de Turken werden bezet. Met andere woorden: Bosnië, Syrië, Libanon en Israël staan allemaal op het Turkse verlanglijstje. Om deze landen en gebieden te kunnen veroveren kondigde minister van Defensie aan dat het Turkse leger verdubbeld zal worden naar maar liefst 1.2 miljoen manschappen. Bedreigingen uit Ankara zijn er ook al: minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu riep jihadisten op om Israël aan te vallen, zodat de Turken het vuile werk niet zelf hoeven op te knappen.

  Beantwoorden.
  1. Beste Florac,
   Het eerste deel van je commentaar kan ik grotendeels onderschrijven. Niet alleen het Westen, maar ook de eigen Turkse intelligentsia heeft al jaren door dat Erdogan op zijn minst een dubbel agenda hanteert. Hij is een machtswellusteling en demagoog die er niet voor terugdeinst om zijn tegenstanders letterlijk een kopje kleiner te maken (en dit heb ik niet uit ‘de boekjes’). Hij misbruikt de trots, de frustraties én de naïviteit van een groot deel van de eigen bevolking om de wereld wijs te maken dat hij zelf de personificatie is van de wensen en de noden van dat volk. Maar Erdogan is Turkije niet, en andersom al evenmin. De eigen oppositie wordt steeds completer en efficiënter monddood gemaakt.
   Die van Hamas kunnen er natuurlijk ook iets van. Zichzelf opwerpend als de ultieme vrijheidsstrijders voor de Palestijnen, zou je toch mogen verwachten dat ze een klein beetje verder doordenken bij elke (zinloos) afgevuurde raket, richting Israël. Indien het verleden al zo vaak aangetoond heeft dat dit rechtstreeks tot tientallen of honderden doden bij de eigen bevolking zal leiden, dan moet je, als Hamas-strijder of –supporter, toch beter weten. Opnieuw: de macht van de demagogie!
   Het tweede deel van uw betoog lijkt me tendentieuzer en daar heb ik het dan ook moeilijker mee. U heeft precies een heel goed beeld over Turkijes aspiraties naar de buitenwereld toe en ziet reeds nieuwe bondgenootschappen ontstaan bij het veroveren van de wereld door ‘de Islam’. Hmm… sterke banden tussen Turkije en Iran liggen zelfs op religieuze gronden enorm moeilijk. Recente ontwikkelingen in de wereld tonen bijvoorbeeld aan dat de onderlinge conflicten tussen de Soennieten en de Sjiieten steeds scherper en zelfs bloediger worden. Het Turkije van Erdogan is grotendeels Soennitisch en Iran Sjiïetisch. Op 2 juli 1993 staken radicale salafisten (Soenni) een hotel in Sivas (Turkije) in brand waarin belangrijke Alevieten (Sjii) een bijeenkomst hielden. Balans: 35 doden, zie ook http://en.wikipedia.org/wiki/Sivas_massacre. Tussen haakjes, deze tekst verwijst o.a. naar daders uit de Welfare Party en, toeval of niet, dit is toch wel de voorloper zeker van de huidige Ak Parti van Erdogan!
   U lijkt ook nogal zeker over de toekomstige kernwapens van Iran en het internationaal gebruik daarvan. Hmm… en net nu Iran nieuwe banden met het westen zoekt en uit haar isolement probeert te geraken!?
   En dan ‘de moslims die Kosovo en Bosnië al gekregen hebben’?? Minderheden op zoek naar eigenbestuur nadat ze decennia lang achtergesteld geweest zijn! Allemaal deel van het grotere plan, opnieuw, om de Islam grond te laten veroveren??? Hmm…

   Beantwoorden.

Laat een reactie achter