Raf Terwingen: ‘Annemie Turtelboom gebruikte vrouwelijke charmes om mij naar buiten te lokken.’

“Open VLD heeft mij serieus bij mijn pietje gepakt.” Dat zegt CD&V-fractieleider Raf Terwingen nadat gisteren achter zijn rug het voorstel van Annemie Turtelboom (Open VLD) over een dubbele achternaam werd goedgekeurd in de commissie Justitie. Volgens hem heeft Turtelboom haar vrouwelijke charmes gebruikt om hem naar buiten te lokken.

De CD&V’er zou gisterenavond tijdens een schorsing van de commissie even naar buiten gelopen zijn om te bellen met zijn voorzitter Wouter Beke en vicepremier Pieter De Crem. Hij was vervolgens niet op tijd terug om de beslissende tegenstem te geven.

Terwingen: "Met haar hand maakte ze een tijgerachtig gebaar terwijl ze met een zwoele stem ‘rrroooaaawwrrr’ zei."
Terwingen: “Met haar hand maakte ze een tijgerachtig gebaar terwijl ze met een zwoele stem ‘rrroooaaawwrrr’ zei.”

Zo klonk het gisteren toch. Maar Terwingen betwist die versie van de feiten. “Ik zat klaar om te stemmen en was gewoon aan het wachten tot de schorsing voorbij was,” laat de CD&V’er optekenen.  “Maar toen stapte Annemie Turtelboom op me af terwijl ze in slow-motion met haar sexy, zwart krullend haar schudde. Met haar hand maakte ze een tijgerachtig gebaar terwijl ze met een zwoele stem ‘rrroooaaawwrrr’ zei. Vervolgens boog ze naar me toe, zodat ik een goede inkijk in haar decolleté verkreeg en fluisterde ze op suggestieve wijze in mijn oor of ik geen zin had om even mee naar buiten te gaan. Zoals de meeste CD&V-mannen vind ik Annemie Turtelboom een ongelofelijk geile pony en dus liet ik de kans om daar even mee te rampetampen niet liggen. Ik heb dat ook aan de liberalen gezegd en gevraagd of ze vijf minuutjes konden wachten, maar achter mijn rug zijn ze terug binnengegaan. Toen ik terugkwam, was de stemming voorbij. Dat zijn smerige truken.”

Terwingen beseft dat hij zich laten pakken heeft. Hij stond vanochtend klaar om zijn ontslag te geven als fractieleider in de Kamer, maar hij kon rekenen op het begrip van zijn collega’s. “Annemie Turtelboom is inderdaad een hete brok. We zouden in uw plaats hetzelfde gedaan hebben,” kreeg hij te horen.

2 reacties op "Raf Terwingen: ‘Annemie Turtelboom gebruikte vrouwelijke charmes om mij naar buiten te lokken.’"

  1. Nomen est omen, en met zulke zaken mag ook de wetgever niet rotzooien! Hoe had zich anders ooit volgende scene in het federaal parlement kunnen afspelen:
    Raf: “Ze kan de boom in, de Turtel!”
    Annemie: “Die kerel is toch wel een echte chicken, de Wings!”

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter