Parket van Dendermonde vervangen door Quick-Step

DENDERMONDE – Na de ontsnapping van twee gedetineerden uit de gevangenis van Dendermonde dringt een snelle hervorming van Justitie zich steeds meer op.  In dat kader zal het volledige Parket van Dendermonde worden vervangen door kliklaminaat van Quick-Step. Dat hebben de woordvoerders van Justitie en Quick-Step vanmorgen samen bekend gemaakt.

In het kader van de hervormingen zal het volledige Parket worden vervangen door kliklaminaat

“Dankzij ons uiterst handige en gepatenteerde Uniclick-systeem verwachten wij dat de juridische achterstand snel en gemakkelijk zal worden weggewerkt”, beweert Gaëtan Deweerdt van Quick-Step vol vertrouwen. Van kliklaminaat is algemeen bekend dat het makkelijk en snel te bevestigen is. Volgens de bevoegde minister gaat het om een proefproject dat mits positieve testresultaten kan worden uitgebreid in de toekomst. “Als dit experiment een succes blijkt, zullen wij overgaan tot het vervangen van alle Belgische Parketten door kliklaminaat”, aldus aftredend minister van Justitie Stefaan De Clerck (CD&V). (EM)

Laat een reactie achter