*BREAKING NEWS* ‘FARID LE FOU’ ONTSNAPT UIT PELOTON

FRANKRIJK – Grote consternatie tijdens de vijftiende etappe van de Tour.  Met nog ongeveer twintig  kilometer voor de boeg, is plots de geduchte klimmer Farid Bamouhammad meegeraakt in een succesvolle ontsnapping. De gele trui van leider Bradley Wiggins komt mogelijk in gevaar.

Farid is maar matig enthousiast over 'Le Fou', zijn bijnaam in het peloton (Foto: Croquant)
Farid is maar matig enthousiast over ‘Le Fou’, zijn bijnaam in het peloton (Foto: Croquant)

“Farid koerst de laatste tijd nogal geagiteerd”, licht zijn ploegleider toe.   “De jachtige zoektocht naar een nieuwe woonst is voor iedereen lastig, en al zeker voor een sportman.  Bovendien is hij maar matig enthousiast over zijn bijnaam ‘Farid Le Fou’ in het peloton.  Hij had liever iets minder negatief gehoord, zoals  “Farid Le Fort”, of “The Boss”.  Helaas zijn het de supporters die daarover beslissen.”

“Ik geef Farid een goeie kans op de overwinning vandaag”, analyseert Tourbaas Christian Prud’Homme de situatie.  “Hij heeft in het verleden al tal van tegenstanders op professionele wijze geklopt, gevloerd, doodgeknepen of de nek omgewrongen.  Slechts af en toe heeft hij de neiging om te ontploffen in het zicht van de meet, maar samen met een mental coach probeert hij daar al een tijdje aan te werken.”

Nieuwe verwikkelingen

De ontsnapping van Farid Le Fou belooft nog grote spanning voor het verdere verloop van de rit.  Uw betrouwbare nieuwssite houdt u op de hoogte indien er nieuwe verwikkelingen zouden opduiken.

2 reacties op "*BREAKING NEWS* ‘FARID LE FOU’ ONTSNAPT UIT PELOTON"

  1. José: “Zo’n snijdende demarrage van meneer Pharid Lephou kan enkel dankzij een lekkere Pot Belge en een gesneden wesp.”
    Michel: “In de 14e eeuwse kerk waar hij zijn demarrage plaatste staat trouwens nog een beeld uit de tijd dat de Katharen daar nog de plak zwaaiden. Tegenwoordig maken de Katharen kaas van rauwe geitenmelk die met een glaasje frisse beaujolais heerlijk smaakt tijdens het wachten op het hoofdgerecht in een 4 sterren-hotel.”
    José: “Maar koers blijft koers”.
    Michel: “Murmel, murmel….”

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter