DOVO ontmantelt seksbom uit Tweede Wereldoorlog

Lauren Bacall in betere tijden
Lauren Bacall in betere tijden

TIENEN – Bouwvakkers stuitten vanmiddag bij werken in de Kapucijnenstraat in Tienen op een seksbom uit de Tweede Wereldoorlog. Volgens de politie ging het om de befaamde Lauren Bacall (86). De ontmijningsdienst DOVO kwam snel ter plaatse, maar het bleek een erg gevaarlijke opdracht. “Wanneer men zulke pin-ups op de wereld loslaat, denkt men er natuurlijk niet bij na dat deze zullen verouderen”, aldus kolonel Luc Dewachter. “Nu, zo’n 60 jaar na de oorlog, zijn de meeste van deze seksbommen rond de 80 jaar. Al dat verrimpeld bloot vel heeft een vernietigende impact.”

De 86-jarige seksbom sloeg wild met haar handtas en dreigde ermee haar verschrompelde borsten te ontbloten. De politie evacueerde daarop alle bewoners in een straal van 5 kilometer. Een team van DOVO slaagde er met gevaar voor eigen leven in de seksbom te ontmantelen. Het volledige team krijgt nu psychologische begeleiding. De bewoners van Tienen kunnen waarschijnlijk later op de avond al terugkeren naar hun woning. (EM)

Eén reactie op "DOVO ontmantelt seksbom uit Tweede Wereldoorlog"

Laat een reactie achter