Siegfried Bracke grootste minderheidsgroep in Gent

Foto: Twitter
Foto: Twitter

GENT – Siegfried Bracke steekt de Roma voorbij als grootste minderheidsgroep in Gent. Dat blijkt uit cijfers van het Nationaal Instituut voor de Statistiek. De oorzaak van de plotse toename is vooralsnog onbekend. Vermoed wordt dat vooral Brackes ego in de volkstelling heeft gewogen.

Intussen wijzen steeds meer Gentenaars op de overlast die Siegfried Bracke met zich meebrengt.  Uit een bevraging van het onafhankelijk onderzoeksbureau DataDriven blijkt dat sinds de komst van de Molse N-VA-politicus de verzuring met 23 % is toegenomen. 58 % van de Gentenaars is op straat al lastig gevallen door Siegfried Bracke, en op de vraag of ze Bracke liever kwijt dan rijk waren, antwoordden maar liefst 7 op 10 Gentenaars ‘(eerder) akkoord’. (JDL)

3 reacties op "Siegfried Bracke grootste minderheidsgroep in Gent"

Laat een reactie achter