Ultra-orthodoxe waarzegger weigert hand van Laurette Onkelinx te lezen

"Met mijn handen is toch niets mis?!" 
“Met mijn handen is toch niets mis?!”

BRUSSEL – Minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx is niet te spreken over het feit dat een Antwerpse waarzegger dinsdag weigerde haar hand te lezen.  Ze uitte haar ongenoegen op Facebook: “Wat is dat toch met die fundamentalistische, ultra-orthodoxe zweefteven!?  Dat is nu al de derde keer dat ze mij dat lappen, gewoon omdat ik een vrouw ben!” ventileerde ze in een status-update.  Volgens Astrologisch Actueel gaat de minister te kort door de bocht.  “Het klopt dat de waarzegger in kwestie de ultraorthodoxe lijn van de chiromantie volgt, maar dat wil niet zeggen dat hij geen vrouwen mag aanraken. Omdat hij over het Derde Oog beschikt, kon hij nu eenmaal gewoon zien waar de minister overal met haar handen aan gezeten had.  En we kunnen u verzekeren, deze keer waren haar handen niet proper!” bericht het tijdschrift. (LM)

2 reacties op "Ultra-orthodoxe waarzegger weigert hand van Laurette Onkelinx te lezen"

Laat een reactie achter