Wasylewski verontschuldigt zich voor incidentloze week

De Poolse Anderlecht-verdediger Marcin Wasylewski (Foto Filip Daneels - CCBY 3.0)
De Poolse Anderlecht-verdediger Marcin Wasylewski (Foto Filip Daneels – CCBY 3.0)

BRUSSEL – De Poolse Anderlecht-verdediger Marcin Wasylewski heeft zich gisteren publiekelijk verontschuldigd voor zijn relatief correcte gedrag op het voetbalveld afgelopen week.  Op een druk bijgewoonde persconferentie verklaarde de voetballer dat hij voorlopig noodgedwongen is moeten overschakelen op de gehate ‘Fair Play’-tactiek, wegens een gebrek aan inspiratie. “Ik weet voorlopig even niet meer hoe ik nog op een innoverende manier een tegenstander levensgevaarlijk kan verwonden”, klaagt de uit de kluiten gewassen Pool. “Als ik iemand vriendschappelijk een been afschop kom ik gegarandeerd negatief in de media, en recent heb ik zelfs moeten vaststellen dat ook een joviale elleboogstoot kan rekenen op slechte reacties van journalisten en supporters”, klaagt  de goedbetaalde atleet.  “Ik ben dan ook van plan om me de komende weken een beetje low-profile te houden, en me te bezinnen over nieuwe vormen van bruut fysiek geweld op het veld.  Ondertussen ga ik met mijn mensen brainstormen over legale manieren om aanvallers tijdens een actie eventueel dood te slaan met een metalen staaf die goed in de hand ligt, of hen, voor zover dat juridisch mogelijk is, te laten neerkogelen met mitrailleursalvo’s vanuit de spionkop.”

Laat een reactie achter