Aanwezigheid Milow op Muntplein leidt niet tot rellen

Foto: Michiel Hendryckx (CC BY-SA 3.0)

Brussel – De Leuvense singer-songwriter Jonathan Vandenbroeck, bij zijn fans beter bekend als Milow, verscheen deze namiddag op het Brusselse Muntplein. Dat leidde niet tot rellen.

Rond 16u verscheen Milow op het Muntplein. Enkele toevallige voorbijgangers passeerden hem, maar niemand hield halt. Ook nadat hij daar twintig minuutjes had staan wachten gebeurde er niet veel. Winkelruiten sneuvelden niet, auto’s bleven ongeschonden en de bibliotheek werd niet bekogeld. Rond 18u keerde de artiest quasi onopgemerkt weer terug naar huis.

“Ik had mijn komst nochtans aangekondigd op verschillende sociale media”, aldus een teleurgestelde Vandenbroeck. “’Loop niet weg wanneer ik daar ben’, vroeg ik op Snapchat. ‘Ik wil gewoon een namiddag zonder problemen met jullie doorbrengen’ zei ik op Facebook. Vreemd genoeg heeft niemand, werkelijk niemand van mijn fans gevolg gegeven aan mijn oproep.”

Ook de bij de politiezone Hoofdstad/Elsene wist men op voorhand niet dat Milow naar Brussel zou afzakken. “Wie?” klinkt het bij politiecommissaris Olivier Slosse, “Milow? Nooit van gehoord. Aaah, maar ja, hij zit op sociale media zegt u! Dat verklaart alles.”

2 reacties op "Aanwezigheid Milow op Muntplein leidt niet tot rellen"

Laat een reactie achter