Je hebt je vlucht gemist. Wat nu?

De Turkse luchthaven Atatürk

Het kan iedereen overkomen: je bent ex-journalist van BBC, werkt momenteel voor een NGO die steun verleent aan journalisten in oorlogsgebied, en je bent met het vliegtuig onderweg naar Koerdistan in Irak. Maar dan – o nee! – mis je stomweg je vlucht op een Turkse luchthaven! Wat moet je doen? De Raaskalderij werkte samen met de Turkse Overheid een handige flowchart uit, zodat je nooit meer hoeft te panikeren als het je weer eens overkomt!

dR_Flowchart

5 reacties op "Je hebt je vlucht gemist. Wat nu?"

 1. Blijkt nu dat dat drama enkel is kunnen gebeuren omdat Erdogan over haar gezegd had: “She has a pussy” in plaats van: “She is a pussy”. Had ze nooit verwacht!
  Tja, met die Erdo hebben we het nog niet gehad! Zeker omdat madam Merkel hem persé en snel in ‘den EEG’ wil. Ook al hebben haar partijgenoten achter haar g*t al stilletjes met hun wijsvinger op hun slaap getikt.

  Beantwoorden.
 2. Een gerenommeerde zender als de BBC gaat niet af op fabeltjes, die doet aan gedegen onderzoek. Als we het hebben over opinie of bewijs, dan staat het bewijs altijd centraal. Het gaat niet zozeer om het portret als wel dat het kan hangen.

  Beantwoorden.
 3. Je weet maar nooit wat in mensen hun kop omgaat. Vanavond stopte er ene vrij bruusk bij de lokale pita gelegenheid, kocht 2 potten yoghurt waarvan hij er eentje ter plaatse op het trottoir OPSLURPTE.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter