*BREAKING NEWS* Wouter Vandenhaute mist Ronde door valpartij !

Wouter Vandenhaute is naar verluidt opgenomen in het UZLeuven
Wouter Vandenhaute is naar verluidt opgenomen in het UZ Leuven

VAN ONZE REDACTIE – Televisiemagnaat Wouter Vandenhaute zou zopas in allerijl zijn opgenomen op de spoedafdeling van het UZ Gasthuisberg in Leuven.  Vandenhaute zou thuis zwaar ten val zijn gekomen toen hij op zijn portefeuille zat, en daar plots het evenwicht zou hebben verloren.  Na een meters diepe val van bovenop zijn portefeuille zou hij met een doodsmak op de vloer van zijn woonkamer zijn terechtgekomen.  Ironisch genoeg zou de omstreden mediatycoon door deze valpartij de Ronde van Vlaanderen morgen moeten volgen vanuit een ziekenhuisbed in plaats van een VIP-tent op de Paterberg.

Eén reactie op "*BREAKING NEWS* Wouter Vandenhaute mist Ronde door valpartij !"

  1. Ik hoop dat Wouter op een eenpersoonskamer ligt (gezien de dikte van portefeuille mag dit geen probleem lijken) want het zou nog kunnen verkeren dat hij van een meerspersoonskamer een VIP-kamer maakt en dat de andere patienten en hun bezoekers ook nog geld mogen ophoesten voor toegang tot de kamers, zit- én ligplaatsen, gebruik vd televisie (enkel een sportzender die de Ronde uitzendt) en alle dranken en maaltijden die er daar genuttigd worden. Omdat het natuurlijk verboden om eigen drank mee te brengen naar de kamer, zal Wouter zich “spijtig genoeg” genoodzaakt voelen om overtreders te beboeten.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter