Nieuwe verkeersborden verhogen veiligheid Brussel

Dit soort taferelen kunnen niet meer op oneven dagen.
Dit soort taferelen kunnen niet meer op oneven dagen.

BRUSSEL – Vanaf volgende week moet een nieuw verkeersbord helpen om het groeiende agressieprobleem in ons hoofdstedelijk verkeer aan te pakken.  De nieuwe verkeersborden zullen worden geplaatst op drukke kruispunten in enkele Brusselse probleemwijken, waar men het systeem van ‘beurtelings aftuigen’ wil invoeren.  Door de maatregel wordt het op die plaatsen voortaan strafbaar om op oneven dagen van de maand bestuurders voor een verkeerslicht uit hun wagen te sleuren en duchtig af te ranselen.  Wie het nieuwe verkeersbord toch aan zijn laars lapt, zal een flinke GAS-boete in de bus mogen verwachten. (HvE)

2 reacties op "Nieuwe verkeersborden verhogen veiligheid Brussel"

  1. Heeft de redactie ook de hand kunnen leggen op een afbeelding van het bewuste verkeersbord? Kwestie dat we het kunnen herkennen en verhaal kunnen halen indien de GAS boete achterwege blijft.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter