Milow kondigt split aan

LEUVEN – Het is alweer een tijd geleden dat de Leuvense nachtegaal Milow muzikaal van zich liet horen. Op een emotionele persconferentie lieten de singer-songwriter en zijn ego weten dat ze niet langer samen muziek zullen maken. Milow zelf lijkt er de brui aan te geven, maar zijn ego plant nog enkele soloprojecten. “Met onze single You, me, myself, my ego, Milow and I leken we nog een goeie samenwerking te pakken te hebben, maar uiteindelijk maakten de capsones van Milow het toch onmogelijk om nog verder samen te werken. Ik kan dan ook niet anders dan mijn eigen koers varen.”, aldus het ego van Milow. Door de plotse split zal Milow zelf allicht nooit nog muziek maken. Dat onverwachte nieuws laat geen mens onberoerd. De Raaskalderij maakte een overzicht van de emotionele reacties die van over de hele wereld binnen lopen.

2 reacties op "Milow kondigt split aan"

Laat een reactie achter