Opsporingsbericht: voortvluchtige terrorist beraamt aanslag op scheiding der machten

robot-theo
Wie deze man gezien heeft wordt verzocht contact op te nemen met de federale politie.

LUBBEEK – Staatsveiligheid heeft een robotfoto vijgegeven van een voortvluchtige terrorist. De man is van plan om een aanslag te plegen op de rechtsstaat en is naar verluidt erg gevaarlijk.

Wie de man gezien heeft of een tip heeft die tot zijn ontmaskering kan leiden, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

De man zou een lid zijn van een ruimere samenzwering die zich tot doel heeft gesteld de Belgische rechtstaat van binnenuit te ontmantelen. De eerste fase van het plan is al in werking getreden en houdt een aanval in op de scheiding der machten.

De verdachte heeft een sterk netwerk en zou kunnen rekenen op de steun van een aanzienlijk deel van de bevolking. Maar Staatsveiligheid waarschuwt dat wie de man onderdak of andere vormen van hulp biedt, medeplichtig zal worden beschouwd aan het beramen van een aanslag.

 

 

4 reacties op "Opsporingsbericht: voortvluchtige terrorist beraamt aanslag op scheiding der machten"

 1. De scheiding tussen boven – beneden, achter – voor, links en rechts moet zeker niet verder aangetast worden.

  Met de scheiding tussen binnen en buiten de basis van de rechtstaat.

  Voorts hoort in ons land de uitzondering de regel te bepalen. De rest is voortvluchtig: een federaal Europa.

  Beantwoorden.
 2. Het vervelende is dat die kerel altijd zit te lachen. Terwijl het helemaal niet om te lachen is. In geen enkel geval. Natuurlijk heeft hij gelijk, maar dan moet hij nog altijd niet gaan staan lachen om iets wat erg triest is.

  What the fuck is een staatssecretaris? Dat is iets wat ze willen ergens geplaceerd krijgen zonder dat er een echte job voor is. Of op risicoplekjes. Die vent heeft eigenlijk de kop van een buitensmijter in een diskotheek. Maar dan met een cravate aan en een smile.

  Als de wet iets voorschrijft dan moeten rechters zich daar niet mee gaan bemoeien. LOL. Rechters gaan zich TOCH bemoeien. Vooral al ze voor de zot dreigen geworden te worden door een robotfoto.

  Beantwoorden.
 3. Het is een Johnny uit Lubbeek. Ik heb niets tegen Johnny’s, maar ze mogen niet uit Lubbeek komen.
  We zouden een visum moeten geven aan iedereen die uit de ellende in Lubbeek wil vluchten. Het zit daar vol Johnny’s, die niet in mensenrechten, scheiding der machten of Algemeen Nederlands geloven.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter