Man met slechte camera spot ufo

Op de foto is duidelijk een ufo te zien.

GERAARDSBERGEN – Een lokale man heeft vannacht op de terugweg van café Boerenhol naar zijn bescheiden rijwoning in Zarlardinge een ufo gespot. Hij plaatste een foto van zijn close encounter op sociale media. “Ik zag eerst drie stippen in de lucht en werd vervolgens verblind door een helder licht”, vertelt de man overtuigend. “Gelukkig kon ik er met mijn oude Motorola V300 (0,3 megapixels, nvdr.) nog net een erg gepixelde foto van maken.”

Voor hij het goed en wel besefte zoog een mysterieuze buitenaardse technologie hem het ruimteschip in, waar hij naar eigen zeggen onderworpen werd aan tal van vernederende experimenten. “Ze overgoten mij met alcohol en sloegen mij met stompe voorwerpen”, aldus de man, die uren later dan verwacht terug thuis kwam van op café. De zure bierwalm en de vele blauwe plekken lijken zijn verhaal alleen maar te bevestigen.

De man maakt volgens zijn vrouw wel vaker van die dingen mee. “Vier zomers geleden nog heeft hij het monster van Loch Ness gezien, op vakantie in Schotland. Hij heeft daar snel een foto van getrokken, voor het hem meesleurde, vol met whisky spuwde om hem pas uren later na een episch gevecht terug op de camping af te zetten.”

De man overweegt zich nu een nieuwe smartphone aan te schaffen. “We hebben net een reis geboekt naar Tibet. Als ik daar de yeti tegen het lijf loop, wil ik daar wel een deftige foto van hebben.”

 

3 reacties op "Man met slechte camera spot ufo"

Laat een reactie achter