EXCLUSIEF: De nieuwe, salonfähige woordenschat van Vlaams Belang

Sinds zondag is het salonfähig om Vlaams Belanger te zijn. De Vlaams Belanger transformeerde de bierpens in een sixpack en flaneert thans strak in het pak en geparfumeerd over Vlaamse wegen. Enkel het ruwe en ranzige taalgebruik van hun leiders en militanten verraadt dat ze nog niet helemaal salonfähig zijn. Om die reden zet marketingbons Tom Van Grieken alles in het werk om het taalgebruik van plat naar plechtig te muteren. En met welslagen!

Op de kap van de werkmens, ja.
Op de pet van de proletariër, affirmatief.

Eerst onze mensen.
Het is imperatief dat Flandrenses de eerste begunstelingen blijven.

Bescherm onze mensen!
Behoed de inheemse ongekleurde lelieblanke boorlingen!

Linkse tranen wenen.
Lacrimae sinistram schreien.

We worden overspoeld door vreemdelingen.
Een tsunami van het niet-Eigene overstroomt onze inheemse walkanten.

Stop islamisering.
Termineer de wanstaltige weerbotsen en rites van die patriarchale geloofsbelijdenis die op 6000 kilometers van ons onbezoedelde landschap ontsproot.

Ik ben geen racist, maar
Ik vind het blanke ras niet per se genetisch superieur, maar wetenschappelijk bewijs toont nu eenmaal onmiskenbaar de genetische superioriteit van het blanke ras aan.

Terug naar eigen land!
Vaar huiswaarts naar de analfabete endogene bakermat!

Stop de miljardentransfers.
We houden op met het bestendigen van de niet-zelfredzame houding van onze zuidelijke landgenoten door in te zetten op het stremmen van hun financiële middelen.

Linkse ratten, rolt uw matten!
Vooruitstrevend ongedierte, wikkel uw vloerkleden!

7 reacties op "EXCLUSIEF: De nieuwe, salonfähige woordenschat van Vlaams Belang"

 1. Zuiderse hoerenkinderen, Juan-Pedro en Juanita!
  Ook dichter bij de equator is er een segment van de bevolking dat onder minder opportune omstandigheden het brood moet verdienen, Jan-Pieter en Johanna!

  Beantwoorden.
 2. Georges Grootjans · Bewerken

  Tom Van Grieken vindt dat nieuwkomers,neofieten in de VB newspeak, een taalbad moeten krijgen. Die van Zedelgem en ‘de halve beesten van Aalst’ moeten nog aan de beurt komen. Philip Michel Frans Dewinter, Filip of kortweg Flupke voor de vrienden, is vrijgesteld: “Een ouwe aap kunt ge geen kunstjes leren,” zucht Tom Van Grieken.

  Beantwoorden.
  1. Georges Grootjans · Bewerken

   Jef Leffelaer van afdeling Stabroek krijgt ook een spoedinburgeringscursus om de idealen en schakelaars van De VB Verlichting te leren kennen, want zijn idealen situeren zich nogal in de donkere kanten van de geschiedenis. Ik wil maar zeggen: De wachtlijsten voor de inburgeringscursussen bij het VB beginnen lang te worden. Gelukkig moet Dries Van Langenhove van Schuld en Vrienden niet bijgeschoold worden. “Een jonge aap kunt ge geen kunstjes leren,” zucht Tom Van Grieken.

   Beantwoorden.

Laat een reactie achter