Man (49) weet niet goed of hij vanavond zin heeft in een Bicky Burger of in partnergeweld

DENDERLEEUW – Yves Backx, een man die de nieuwe reclamecampagne voor Bicky Burger heeft gezien, twijfelt voor vanavond nog tussen een Bicky Burger of een ferm pak rammel voor zijn echtgenote.

Deze campagne deed Yves Backx zin krijgen in een Bicky Burger en in huiselijk geweld.

“Lang geleden dat ik nog eens een Bicky heb gegeten”, dacht Backx toen hij de gewraakte reclamecampagne zag passeren. “Maar het is ook lang geleden dat ons Rita nog eens mot heeft gehad, nondedju.”

In de campagne voor de bekende frituursnack is te zien hoe een man een vrouw slaat, terwijl hij ‘Fake Bicky, fwa!’ roept. Dat herinnerde Backx er aan dat zijn echtgenote hem vorige week een spaghetti bolognese voorschotelde met quorn in plaats van gehakt, maar ook dat hij graag Bicky’s eet.

Intussen las Backx dat de reclamecampagne voor een storm van verontwaardiging op sociale media zorgt. “De advertentie wordt ‘degoutant’, ‘platvloers’ en ‘goedkoop’ genoemd. Doet me denken aan een Bicky”, watertandt de man.

“Weet je wat, ik ga gewoon niet kiezen en vanavond een Bicky eten én mijn vrouw afrossen”, besluit de man. “Kiezen is verliezen!”

4 reacties op "Man (49) weet niet goed of hij vanavond zin heeft in een Bicky Burger of in partnergeweld"

  1. De gemdiddelde vrouw heeft tegenwoordig zoveel botox in haar gezicht dat ze van een boks daarop echt niet veel voelt. Overigens is het wetenschappelijk bewezen dat de pijngrens bij een vrouw veel hoger ligt dan bij een man. En als ge dan ook nog weet dat hun zenuwstelsel veel minder ontwikkeld is, dan moeten we concluderen dat dit allemaal heel hard overrroepen is. Aldus Delfine Persoon.

    Beantwoorden.
    1. In heel die heisa denkt niemand aan die arme man, die een ganse week zal worden geplaagd met zijn pijnlijke hand, en daardoor voortdurend zal herinnerd worden aan dat ene noodlottige moment. Integendeel, de sociale media spuiten hun weergaloze kritiek en pesten zo die normaal vriendelijke en openhartige man. Puur racisme vanuit de linkse vrouwen lobby.

      Beantwoorden.

Laat een reactie achter