Vierarmige god verliest leven op Vierarmenkruispunt

TERVUREN – Omstreeks vier uur vannacht gebeurde er een tragisch verkeersongeval op het Vierarmenkruispunt in Tervuren. Daarbij kwam de door miljoenen hindoes vereerde god Shiva om het leven. Er vielen verder geen slachtoffers.

Shiva, alias 'De Vernietiger', nu ironisch genoeg zelf vernietigd.

Chauffeurs die het drama zagen gebeuren, verklaren dat Shiva om nog onduidelijke redenen plots de controle over het kosmische wiel verloor en op de drukke verkeerswisselaar tegen een verlichtingspaal reed. De god was op slag dood. Een post-mortem afgenomen speekseltest wees alvast uit dat Shiva marihuana, hasjiesj en LSD had gebruikt.  Wat de hindoegod op dat uur op het Vierarmenkruispunt deed, is niet bekend.

In eigen land is Shiva, na Vishnoe, de meest vereerde godheid. De verkeerspolitie verwacht dan ook de volgende jaren een kijkfile van miljoenen rouwende hindoes op de Brusselse ring. Shiva werd vermoedelijk 8000 jaar oud en laat drie vrouwen en vier kinderen na. (EM)

Laat een reactie achter