Samson gelooft wél nog in media

 

Samson: “Dankzij de media heb ik heel veel centjes!”

SCHELLE – In een persconferentie ontkrachten Studio 100-topmannen Gert Verhulst en Samson de uitspraken van Bart De Wever, als zou ‘geen hond nog in de media geloven’. De Wever was gisteren bijzonder kritisch voor de media, die hij ziet als ‘een gevaar voor politiek en samenleving’. “Whoaaa,” begint Samson voor de microfoons, “ik ben dus een hondje zo en ik geloof wél nog in de cavia.” “In de média, Samson,” verbetert Gert Verhulst hem terecht. “Whoaaa, dat klopt Gertje. Ik kom alle dagen in de media, en ik vind dat héééél heel belachelijk en zo.” “’Belángrijk’, bedoel je waarschijnlijk, Samson,” corrigeert Verhulst zijn steenrijke zakenpartner opnieuw. “Whoaaa, dat bedoel ik zo Gertje. Zonder de media zouden wij helemaal niet zoveel centjes verdienen hé Gertje? En kindertjes aanzetten om zo héééééél heel veel spulletjes van ons te kopen en zo he?” “Je bedoelt: zo heel veel leuke en leerrijke programma’s maken, Samson,” lacht Gert een beetje zenuwachtig. (EM)

Laat een reactie achter