Rapmuziek verjaagt Stefaan De Clerck uit Kortrijk

De Clerck: “Als christendemocraat sta ik van nature wantrouwig tegenover welluidende en inhoudelijk duidelijke zinnen”

Stefaan De Clerck woont niet langer in Kortrijk.  Moegetergd door de luide rapmuziek die daar erg populair is, heeft de CD&V-burgemeester ijlings  de stad verlaten.  Het stadsbestuur heeft in allerijl een overgangsregering van lokale hangjongeren benoemd.

“Clevere beats en creatieve teksten maken mijn christenhart doodnerveus”, licht de overspannen De Clerck toe.  “Als christendemocraat sta ik van nature wantrouwig tegenover welluidende en inhoudelijk duidelijke zinnen.  Rappers pakken graag uit met hun uitzonderlijke taalvaardigheid en ritmegevoel, en dat is onnodig kwetsend voor de gemiddelde CD&V-kiezer.  Zeker in West-Vlaanderen.”

Toch lijkt de stad voorlopig niet te verzinken in totale anarchie, zoals hier en daar werd gevreesd.  Lokale ploegjes van verstokte hangjongeren zien toe op de plaatselijke orde, en grijpen in waar dat nodig is.

5 reacties op "Rapmuziek verjaagt Stefaan De Clerck uit Kortrijk"

  1. kortrijk is saai stad

    all discotheeken sluiten? zijn vreemdelingen ook nie mer welkom? zwevegemstraat alles dicht

    gerecht van kortrijk trek ook op nieks een moeder die nooit iets misgedaan neem jullie het kind af

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter