Nieuwe editie van populaire podcast: Start to run away

PAAL-BERINGEN – De succesvolle Vlaamse podcast Start to run met Evy Gruyaert krijgt een vervolg. Met steun van de Vlaamse Overheid wordt vandaag een nieuwe, verbeterde editie gelanceerd: Start to run away.

De Vlaamse regering wil dat zoveel mogelijk mensen het op een lopen zetten.

Start to run away is een laagdrempelige podcast die over een periode van tien weken opbouwt tot het finale einddoel: dit gatachterlijke kutland zo snel mogelijk verlaten.

Ook in deze podcast moedigt Evy Gruyaert de loper aan. Tijdens elke training bericht ze over een nieuwe beleidsdaad van de Vlaamse regering die burgers aan het weglopen moet krijgen.

Nieuw is dat ze lopers bewust overtuigt om over hun grens te gaan. Na ongeveer tien weken moeten zij op een vitale manier de landsgrens bereiken om de oversteek naar betere oorden te maken.

Met de opbrengst van de podcast zal Evy Gruyaert haar eigen emigratie naar Ibiza betalen.

Start to run away is te downloaden via deze link: vlaanderen.be

4 reacties op "Nieuwe editie van populaire podcast: Start to run away"

  1. Start to run away? Hier is niets nieuws aan. Ik ken iemand (een ‘hij’ , als ik daarmee een genderdiscussie kan ontlopen ) die een paar jaar geleden ook al, zonder er veel ruchtbaarheid aan te geven, zo een run gestart is. ‘Ergens moet er een betere wereld zijn’, verklaarde hij hoopvol bij zijn start. Na een run van ongeveer 40.000 kilometer, al kan het een beetje meer zijn want de wegen zijn niet overal even kaarsrecht als wereldverbeteraars – want dat was hij – wel denken, kwam hij terug hier terecht. Uitgemergeld en totaal uitgeput zuchtte hij: ‘Na alles wat ik al tegengekomen ben, is het hier misschien toch nog zo slecht niet. Maar Ibiza, dat zat niet op mijn traject, wil ik wel nog eens proberen. Als Evy Gruyaert maar meegaat.’

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter