Man (57) overleeft superstorm

LEUVEN – De 57-jarige Lodewijk Browaeys uit Leuven heeft de gevreesde superstorm op miraculeuze wijze overleefd. De storm werd aangekondigd als de zwaarste die in vijftig jaar tijd over ons land zou trekken. “Ik heb enorm veel chance gehad”, beseft de Leuvenaar.

Browaeys (57) is gelukkig  kunnen ontkomen aan de gesel der elementen
(Foto: Flickr.com – CC BY 2.0)

“Een hevige storm in combinatie met springtij, dat was de reden waarom het zeewater vanmiddag een gevaarlijk hoog niveau kon bereiken”, legt Browaeys uit. “Om die reden ben ik dan ook ver van de zee vandaan gebleven, door gewoon thuis te blijven. Een correcte keuze, zo blijkt nu: ik heb de storm overleefd. In geen geval ben ik om het leven gekomen in de kolkende woede van de natuur”.

‘De zee interesseert mij niet’

“Mij was aangeraden in diverse media om binnen te blijven, en dat heb ik dan ook gedaan, net als iedere andere avond”, gaat Browaeys verder. “De zee interesseert mij feitelijk niet, en dat is wellicht mijn redding geweest”.

Eén reactie op "Man (57) overleeft superstorm"

Laat een reactie achter