Midden-Oosten stuurt Rudi Vranckx-kenner naar de vrt

In het Midden-Oosten is men razend benieuwd naar Rudi Vranckx.
In het Midden-Oosten is men razend benieuwd naar Rudi Vranckx.

DOHA – Om de in mysterie gehulde aanwezigheid in Caïro van Rudi Vranckx te duiden, heeft Al Jazeera beslist om een Rudi Vranckx-kenner naar het vrt-journaal te sturen. Dat bericht Ahmed Sheik, de hoofdredacteur van de Arabische nieuwszender.

“Eigenlijk weten wij hier bitter weinig van Tony Vranckx”, geeft Sheik met het schaamrood op de wangen toe. “Te weinig. De Al Jazeera-kijker heeft het recht te weten wat die blanke zonderling in het straatrumoer van Caïro komt uitvreten. Bovendien wijst een publieksenquête door het onafhankelijke onderzoeksbureau Al Data Drive uit dat tal van moslima’s benieuwd zijn waar hij zijn sjaaltjes bij elkaar shopt. Om dat uit te vlooien en andere onzekerheden uit de wereld te helpen, heeft onze redactie besloten een reporter naar de Reyerslaan te sturen.”

De Rudi Vrankcx-kenner, Guido, claimt Rudi Vranckx al jaren te kennen. (JDL)

Laat een reactie achter