Ook dochters Turtelboom zijn inmengingen beu

“Ons ma moeit zich altijd met alles en iedereen”

PUURS – “Wij kunnen de frustraties van Sven Mary en Walter Damen maar al te goed begrijpen,” laten de dochters van Minister van Justitie Annemie Turtelboom (Open VLD) in een gezamenlijke persboodschap weten. “Ons ma moeit zich altijd met alles en iedereen. Het was de rechtbank die autonoom en zelfstandig moest beslissen over de aanhouding van dhr. Belkacem en de minister van Justitie heeft zich met die beslissing niet in te mengen. Maar helaas zit ons ma zo niet in elkaar.  Als de rechtbank zou beslissen om zo’n coole neusbel te laten schieten of een echt keibangelijke tatoeage te laten zetten op haar rug, dan zou ons ma zich daar zeker mee moeien. Daar kunnen wij en onze pa jammer genoeg van meespreken. Scheiding der machten, dat interesseert ons ma geen zier.” (LM)

 

 

 

Laat een reactie achter