Bert De Graeve wint Euro Millions

Bert De Graeve vulde de correcte cijfers in (Foto: Magnus D - CCBY 2.0)
Bert De Graeve vulde de correcte cijfers in (Foto: Magnus D – CCBY 2.0)

BRUSSEL – Bert De Graeve heeft het geluk aan zijn kant dit jaar.   Zopas raakte bekend dat de Bekaert-topman afgelopen weekend de grote jackpot van Euro Millions heeft gewonnen.  De Graeve voorspelde als enige Europeaan de juiste cijfercombinatie van de loterij, waardoor hij nu recht heeft op de riante prijzenpot van  250 miljoen euro.

In een eerste reactie liet de zakenman alvast met een verveelde zucht weten ‘niet helemaal ontevreden’ te zijn met het financiële extraatje.  Hij overweegt om samen met de Braziliaanse AB Inbev-topman Carlos Brito een gratis vat te geven voor de meer dan 600 gewone arbeiders die binnenkort onder zijn bewind zonder pardon zullen worden ontslagen.

Eén reactie op "Bert De Graeve wint Euro Millions"

Laat een reactie achter