AB Inbev brouwt nieuw product om handen in te wassen

LEUVEN – AB Inbev start met een nieuwe productielijn die jaarlijks enkele tientallen hectoliters ‘onschuld’ moet opleveren. Het nieuwe brouwsel zal vooral in de B2B-markt gezet worden en pas later ook voor particulieren beschikbaar zijn. Met dit product diversifieert AB Inbev zijn activiteiten en produceert het niet enkel bier en frisdrank maar ook middelen om de handen in te wassen.  

Carlos Brito proeft alvast de onschuld voor hij er zijn handen in wast
Carlos Brito proeft alvast de onschuld voor hij er zijn handen in wast

AB Inbev was al langer van plan om te starten met het brouwen van ‘onschuld’. Het lekken van de Panama Papers bracht het productieproces echter in een stroomversnelling waardoor morgen al de eerste liters onschuld beschikbaar zouden zijn. “Die eerste partij onschuld gaan we de komende weken zelf goed kunnen gebruiken”, legt woordvoerster van AB Inbev België, Maud Schrooters, uit. “Door de hardnekkige geruchten die suggereren dat AB Inbev ettelijke honderden miljoenen winst quasi onbelast in complexe offshore fiscale constructies wegparkeert en daardoor naast zijn schaalvoordeel al helemaal een vals concurrentievoordeel op eerlijke KMO’s heeft, mogen we de komende dagen weer heel wat merde uit linkse hoek verwachten. Om die merde weg te wassen, gebruiken we voor de zekerheid dus onschuld. Onschuld verkoopt altijd. En al zeker als we het zelf hebben gebrouwen.”  

Eenmaal de nieuwe productielijn op volle toeren draait, is het de bedoeling dat ook dochterondernemingen, toeleveranciers, grote afnemers en bevriende industriëlen hun handen kunnen wassen met de in Leuven gebrouwen onschuld. “En als we onze onschuld ook aan Jan Modaal verkocht krijgen, zitten we helemaal met een immense en onontgonnen markt”, analyseert Maud Schrooters. “Omdat we op die manier voor een pak extra jobs kunnen zorgen, hebben we alvast een verzoek tot verdere belastingverlaging ingediend. Immers, het niet betalen van belastingen, creëert een opwaartse spiraal voor de maatschappij: lagere belastingen leiden tot meer winst, wat leidt tot nog complexere fiscale constructies, wat leidt tot meer nood aan onschuld, wat leidt tot massa’s jobs in de onschuldindustrie. Iedereen gelukkig!”

Carlos Brito, de CEO van AB Inbev, zal de komende dagen erg veel onschuld nodig hebben. Onze redactie vernam uit betrouwbare bron dat hij één van de infinity pools in zijn villa volledig met onschuld zal laten vullen om de nasleep van de Panama Papers door te komen. De overige zwembaden blijven uiteraard gevuld met dollars omdat hij daar naar verluidt toch nog steeds het liefst in zwemt. 

8 reacties op "AB Inbev brouwt nieuw product om handen in te wassen"

 1. Inmiddels blijft de vluchtelingenstroom groeien. We wilden tenslotte de grootste consumentenmarkt. Gezien de schaarste zal dit product zeker veel aftrek vinden. Ik heb een enorm respect voor de entrepreneur. Maar genocide vernietigt ook potentiële afnemers.

  Beantwoorden.
    1. In de Leuvense productievestiging werd naar verluidt een pijpleiding aangelegd om al het ejaculaat ten gevolge van de aftrekposten te evacueren. Residu op de bodem van het flesje wordt beter niet geconsumeerd.

     Beantwoorden.
 2. Max Verstappen woont in Monaco. Stoffel z’n pa zit in Japan. In allerijl hebben ze Stoffel zijn papieren nog in orde gekregen voor Dubai maar zijn ouwe mocht niet mee en moest dus in Japan blijven zitten als het ware.

  LOL.

  .

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter